Nem titok, hogy a palesztinok között van egy jelentős keresztyén kisebbség. Ők mennyire veszik ki a részüket a szabadságharcból?
Van valamilyen adat arról, hogy mekkora részét teszik ki palesztin hitsorsosaink a mártíroknak?
(tudom, hogy egyes emberek nem szeretik ezt a szót és inkább terroristáknak hívják a hazájukért életüket adókat, de szerintem ez súlyos hiba, mindenesetre most ne menjünk ebbe bele, maradjunk a kérdésnél!)
Miért lenne felesleges? Izrael megítélése folyamatosan romlik, egyre többen figyelnek fel rá, hogy milyen szörnyűségek történnek ott, ez a mártíroknak köszönhető. Ha csendben tűrnének a megszállást akkor a világ tekintete nem szegeződne a Szent-Földre és az illegális telepek építése sokkal nagyobb ütemben történne, stb.
Ha látszólag nem is érnek el sikereket, hiszen mindig az ő oldalukon van több áldozat, valójában nagyon is sikeres, amit csinálnak, az amerikai fiatalok között is több az izrael-ellenes, mint az izrael-párti. Ha ez nem eredmény (ami olyan folyamatra mutat rá, aminek előbb utóbb komoly hatása lesz a közel-keletre), akkor nem tudom mi az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!