Jelentős összeget vonnak meg az egyik legkiszolgáltatottabb, legüldözöttebb néptől. Ti mit szóltok hozzá? Elfogadható ez?
Természetesen most is a fránya "terrorra" hivatkoznak, mintha.
Nem tudom ők mit csinálnának, ha fogná magát valami állat betörne hozzájuk kiirtaná a családjukat aztán kijelentené, hogy mostantól az az ő háza. Biztos ők csendben tűrnének, mi?
IGAZSÁGOT PALESZTINÁNAK!
1. A leghatározottabban ellenzem az USA Közel Kelet politikáját. Nehéz elképzelni károsabbat.
2. Ha én bármi megfontolásból rendszeresen adok valakinek egy összeget, majd egy időtől kezdve nem adok, akkor a) az nem megvonás, mert nem egy járandóság, b) rajtam és a támogatotton kívül senkire nem tartozik és senkinek semmi köze hozzá.
Egyetertek
Igy legalabb nem a US Congress fizetne az amokfuto keselo gyilkosok szamlajat, hanem a palesztin " nepet " oly annyira szereto Magyar adofizeto :)
A palesztin az az arab, aki Izraelben él, vagy tanuljon meg az izraeli törvények szerint élni vagy menjen el, ha meg terrorsitáskodni van kedve, akkor meg ne várja el senkitől, hogy sajnálják.
Izrael már rengetegszer tett rendkívül nagyvonalú ajánlatokat az araboknak, az esetek többségében ezt ők nem tartották be! Szerintem legyenek hálásak, hogy a zsidók olyan jámbor lelkek, én már rég halomra lövettem volna mindenkit Gázában...
Pontosan
Ha meg penz kell nekik, akkor keressek meg Suha Arafat-ot, a ven Arafat ozvegyet, azok elloptak kb US $ 40 milliot a palesztinoktol.
https://www.youtube.com/watch?v=7VtENBF_yjo
Tessék íme az arab vélemények. Szerinted mire meg el az pénz amiket eddig utaltak, mert nem civil-óvóhelyekre az biztos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!