Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Angela Merkelre miért nem...

Angela Merkelre miért nem mondják, hogy diktátor?

Figyelt kérdés
Amikor a német nép tiltakozik, a migránsok befogadása ellen, ám ő nagy ívben tesz a sajátjaira, csak erőlteti a migránsok befogadását.

2015. dec. 9. 22:16
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
56%
Én a közvélemény kutatásoknak nem hiszek, mivel befolyásolhatók. Ha szétnézel az interneten (pl. Merkel oldalán, v egyéb fórumokon) a németek többsége egyértelműen ellene van, és semmit se tudnak tenni ellene a választásokig. Azt meg nem tudod miből gondolod, hogy én Putin-t annyival jobbnak tartanám, hol írtam én ilyet?!
2015. dec. 10. 13:02
 22/33 anonim ***** válasza:
38%
A demokracia nem azt jelenti hogy mindig minden kerdesben a nep dont. Tehat ha igaz lenne, hogy a nemetek tobbsege nem tamogatja Merkel politikajat (ami nem igaz) akkor a legkozelebbi valasztason leszavazzak, es ennyi.
2015. dec. 10. 13:15
 23/33 anonim ***** válasza:
0%
Az hogy egy oldalon a hangos kisebbség ordítozik az nem azt jelenti hogy a többség ellene van. Illene már megtanulni a különbséget, ezen az oldalon is tapasztalható.
2015. dec. 10. 14:20
 24/33 anonim ***** válasza:

Mint gyöngytyúk a tak@onyra!

Azt mondja hazugsàg!

Déé àrànyos!

Tehàt akkor nincs cenzúra a németeknél.

Oké.

Nemis tudom.Riszpekt!?

2015. dec. 10. 14:28
 25/33 anonim ***** válasza:
33%

az uszito, rasszista, naci kommenteket termeszetesen torlik, de ez igy megy egy kulturorszagban.

De te nem ezt allitottad, hanem azt hogy nem lehet ellenvelemenyt megfogalmazni. De lehet.

2015. dec. 10. 14:55
 26/33 anonim ***** válasza:

Neked,meg nekem lehet ellenvèlemènyem.Mellőzve az alpàri stìlust és a kinyíràsra felhívàst.Ez rendben is van,egyik sem a műfajom.

De a nyomtatott sajtóban vagy a TV-ben màr nem.

2015. dec. 10. 15:50
 27/33 anonim ***** válasza:
mindket helyen lattam mar boven ellenvelemenyt. Meg a kozszolgalati tevek vitamusoraiban is.
2015. dec. 10. 16:15
 28/33 anonim ***** válasza:

"Teljesen jogosan lett az év embere. Aranyos ahogy azt képzelitek hogy a német nép többsége az ostoba náci nézeteiteket képviseli, a felmérések merőben mást mutatnak."

Akkor gondolom annó pl. sztalin apád is jogosan volt "az év embere". :D

2015. dec. 10. 18:19
 29/33 anonim ***** válasza:

"TIME's Person of the Year is bestowed by the editors on the person or persons who most affected the news and our lives, for good or ill, and embodied what was important about the year."

[link]

Csak hogy tiszta legyen az év embere dj nem az év legnagyszerűbb, vagy az év legpozitívabb emberét takarja, szóval nem értem a problémát, hogy Sztálin, vagy ha már itt tartunk Hitler is megkapta a díjat. Az a személy kapja a díjat aki abban az évben a legnagyobb befolyással volt a médiára, az emberek életére, legyen az a hatás JÓ VAGY ROSSZ. Szóval totál értelmetlen volt a sztálinos hozzászólás.

2015. dec. 10. 18:57
 30/33 anonim ***** válasza:

"Szóval totál értelmetlen volt a sztálinos hozzászólás."

Nem volt az értelmetlen! A kollégád szokásos üres ökörsége volt esetleg. :D

Egyébként írhattam volna a másik illetőt is, ha jól emlékszem '38-ban volt az "év embere".

2015. dec. 10. 19:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!