Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mióta és miért lett antiszemit...

Mióta és miért lett antiszemitizmus az USÁ-t, a NATO-t és az EUt kritizálni?

Figyelt kérdés

A világpanoráma című műsort sokan azzal a kritikával illették, hogy antiszemita. Én körül-belül egy fél éve követem és a műsor úgy kilencven százalékában az USA és a NATO tevékenységét bírálja Szaniszló.

Szóval pontosan mitől is antiszemita Szaniszló, mert én sehogy se értem?

2015. dec. 1. 20:07
 1/6 tetro ***** válasza:
78%
Szerintem Szaniszló nem azért antiszemit mert a Natot kritizálja, hanem azért mert zsidózik. A kettő között nincs szoros koherencia. Jó, talán Szaniszló fejében van...
2015. dec. 1. 20:32
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
A világpanoráma nem antiszemita, de az ASTRO TV-s jósnő hihetőbb mint szaniszló :-D
2015. dec. 1. 21:11
 3/6 anonim ***** válasza:
97%
És amikor a tudjukkiktől és a kiválasztott néptől retteg, akkor bajon kikről van szó?
2015. dec. 1. 23:20
 4/6 anonim ***** válasza:
88%

A Szaniszlo alig burkolt antiszemitizmusanal csak a kiejtese rosszabb ahogy szerencsetlen megprobal kimondani itt ott egy angol szot.

Az a brutalis fulrepegeto akcentusa tobb kart okoz a vilagnak mint akarmelyik antiszemita kommentarja.

2015. dec. 2. 03:22
 5/6 A kérdező kommentje:

#3 Mikor rettegett akármilyen néptől? linkeld már be azt az adást mert nekem nem rémlik ilyesmi.

#4 Magyarul szebben beszél, mint az emberek 90%a és szerintem az a lényeg. Elvégre nem az USÁban vagyunk.

1# Mikor zsidózott? Vagy zsidózás alatt azt érted, hogy beszélt a zsidókról? Mert akkor már németezett is, görögözött is, oroszozott is, stb.

2015. dec. 3. 12:06
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

# 5/5 Időpont ma 12:06

"Magyarul szebben beszél, mint az emberek 90%a és szerintem az a lényeg."

Nem inkább annak kéne a lényegnek lennie amit mond? Mondhatom azt szépen, hogy fekália, de attól még a szar nem lesz kevésbé büdös...

2015. dec. 3. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!