Mióta és miért lett antiszemitizmus az USÁ-t, a NATO-t és az EUt kritizálni?
A világpanoráma című műsort sokan azzal a kritikával illették, hogy antiszemita. Én körül-belül egy fél éve követem és a műsor úgy kilencven százalékában az USA és a NATO tevékenységét bírálja Szaniszló.
Szóval pontosan mitől is antiszemita Szaniszló, mert én sehogy se értem?
A Szaniszlo alig burkolt antiszemitizmusanal csak a kiejtese rosszabb ahogy szerencsetlen megprobal kimondani itt ott egy angol szot.
Az a brutalis fulrepegeto akcentusa tobb kart okoz a vilagnak mint akarmelyik antiszemita kommentarja.
#3 Mikor rettegett akármilyen néptől? linkeld már be azt az adást mert nekem nem rémlik ilyesmi.
#4 Magyarul szebben beszél, mint az emberek 90%a és szerintem az a lényeg. Elvégre nem az USÁban vagyunk.
1# Mikor zsidózott? Vagy zsidózás alatt azt érted, hogy beszélt a zsidókról? Mert akkor már németezett is, görögözött is, oroszozott is, stb.
# 5/5 Időpont ma 12:06
"Magyarul szebben beszél, mint az emberek 90%a és szerintem az a lényeg."
Nem inkább annak kéne a lényegnek lennie amit mond? Mondhatom azt szépen, hogy fekália, de attól még a szar nem lesz kevésbé büdös...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!