Miért ez a megoldás? (karácsony betiltása)
Nem provokálásnak szánom a kérdést.
Én ezt nem értem. Attól, mert minden 5. vagy 6. gyerek muszlim, miért a többséget kell büntetni és korlátozni?
Mi baja lesz a muszlim gyereknek, ha karácsonyi dalt énekel? a karácsony alapba nem is keresztény, hanem pogány ünnep. Ráadásul Jézus a Koránban is szerepel fontos személyként...
Miért ez a megoldás? Ez már a belügyminiszternek sem tetszik, de ha én szülő lennék és a gyerekem odajárna, biztos rácsapnék az asztalra, vagy megrendezném akarva akaratlanul a karácsonyi ünnepséget.
Egy darab muzulmán arab országban sem ünnepelhetnek a keresztények, max Jordániában.
A legtöbb arab országban a keresztényeket üldözik, elnyomják.
De miért ez a megoldás, hogy pár muszlim gyerek miatt jól meg kell büntetni mindenkit a karácsonyi előadás betiltásával?
Nem lenne ésszerűbb megoldás az, hogy talán meg kéne kérdezni azt a szerencsétlen muszlim gyereket, hogy részt akar-e venni vagy sem? Hogy meg akarja-e nézni vagy sem? Aztán ha nem, akkor hazaengedni.
Nem lenne EZ normálisabb megoldás, meg emberibb is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!