Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért ez a megoldás? (karácson...

Miért ez a megoldás? (karácsony betiltása)

Figyelt kérdés

[link]

Nem provokálásnak szánom a kérdést.

Én ezt nem értem. Attól, mert minden 5. vagy 6. gyerek muszlim, miért a többséget kell büntetni és korlátozni?

Mi baja lesz a muszlim gyereknek, ha karácsonyi dalt énekel? a karácsony alapba nem is keresztény, hanem pogány ünnep. Ráadásul Jézus a Koránban is szerepel fontos személyként...

Miért ez a megoldás? Ez már a belügyminiszternek sem tetszik, de ha én szülő lennék és a gyerekem odajárna, biztos rácsapnék az asztalra, vagy megrendezném akarva akaratlanul a karácsonyi ünnepséget.

Egy darab muzulmán arab országban sem ünnepelhetnek a keresztények, max Jordániában.

A legtöbb arab országban a keresztényeket üldözik, elnyomják.

De miért ez a megoldás, hogy pár muszlim gyerek miatt jól meg kell büntetni mindenkit a karácsonyi előadás betiltásával?

Nem lenne ésszerűbb megoldás az, hogy talán meg kéne kérdezni azt a szerencsétlen muszlim gyereket, hogy részt akar-e venni vagy sem? Hogy meg akarja-e nézni vagy sem? Aztán ha nem, akkor hazaengedni.

Nem lenne EZ normálisabb megoldás, meg emberibb is?

2015. dec. 1. 14:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
#11 Senki se hívta őket ide. (Illetve dehogynem, Soros és bandája, de ez más kérdés.) Ha nem tetszik, hogy ezzel piszkálják a gyereket, haza lehet takarodni az egész családnak.
2015. dec. 1. 19:33
 12/21 anonim ***** válasza:
És aki pl olasz állampolgár és a nagyszülei is azok voltak az menjen el a te kedvedért?
2015. dec. 1. 19:34
 13/21 anonim ***** válasza:
És akinek semmi de semmi arab leszármazottja nincs, azaz az ÁTTÉRTEK hova menjenek? ... Lőjék ki magukat az űrbe, azt is a te kedvedést, hogy neked ne kelljen látnod őket?
2015. dec. 1. 19:36
 14/21 anonim ***** válasza:
Oké. Én az vagyok, semmi felmenőm nem volt az. Hova menjek?
2015. dec. 1. 19:52
 15/21 anonim ***** válasza:
Ahova akarsz, bármelyik muzulmán országba.
2015. dec. 1. 19:58
 16/21 anonim ***** válasza:

ITT fogok maradni mert ez legalább annyira az én hazám mint a tiéd. De te ezt nem fogod fel. Tudod mit? ... 2 diplomám van, 10éve egy munkahelyen dolgozom, iskolában MA fokozattal. Évente 85-90 gyerek kerül ki a kezem alól és egyetemre mennek, lediplomázott már jópár az első tanítványok közül. Te? ... Mit tettél már le ennek az országnak az asztalára?

Ne magyarkodj ennyire, mert még orrvérzésed lesz, ne verd a melled, mert más a hited. Neked is annyi a kenyér, mint nekem. Jónapot' :)

2015. dec. 1. 20:08
 17/21 anonim ***** válasza:
Rossz lehet neked.
2015. dec. 1. 20:29
 18/21 anonim ***** válasza:
Minden európainak rossz most a hitsorsosaid miatt.
2015. dec. 1. 20:34
 19/21 anonim ***** válasza:

Igen Iránban vannak sportpályákon nyilvános kivégzések.

Hogy az lefejezés vagy akasztás vagy csak sima szitává lövés azon most ne vesszünk össze!

2015. dec. 1. 21:46
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem lenyugodhattok.

Épp most olvastam,hogy ez a dilis 60 valahány éves igazgató lemondott, és még az olasz muszlim közösség is baromságnak tartotta ezt a betiltást, meg is mondta, hogy nem értik, miért kellett ezt, ők sosem akadályoznák/akadályozták a keresztény ünnepek ünneplését Olaszországban.

Szóval az igazgatóval senki sem értett egyet, plusz több párt tagjai is odamentek az iskolához Betlehemmel, karácsonyi dalokat tartalmazó CD-vel.

Erről ennyit.

2015. dec. 1. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!