Adventi vásár Bécsben - mondjam le?
Sziasztok
Fizettem 7000 forintot egy bécsi útért az osztállyal.
A terrorveszély miatt egy csomóan lemondták, kábé 5 ember jön az egész osztályból, a tanárok sem jönnek velünk. (2 tanár jött volna)
Ráadásul van egy "szuperképességem": képes vagyok 5 perc alatt akaratlanul eltűnni. Németül meg nem igazán tudok. (Angolul remekül értek, de a bécsiek angolját meg én nem értem. tavaly is kint voltam)
Köszönöm a válaszokat :)
Ha felül a keresőt használod, kb. 30. ilyen kérdés a bécsi vásárról.
Szerintem vagy annyira értelmes, hogy eldöntsd egy magad akarsz-e menni vagy sem.
Digo: ha te ezt civilként körülnézve 100%-os pontossággal megmondod, akkor elismerésem :)
Kérdező: én nem mennék a helyedben, de te tudod. Nyugat-Európa összes nagyvárosában elég veszélyesek mostanában az ilyen zsúfolt rendezvények.
Köszönöm a válaszokat, azt hiszem megyek
4-es, nem ugyanaz a kérdező :) (legalábbis nekem ez az első/egyetlen ilyen kérdésem)
Meg lehet figyelni a fogalmazásán, külalakján meg a helyesírásán, öntudatlanul is látszik, nem tudja az összeset átírni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!