Az USA 10 éve tervezi a 3. világháborut?
Szerintem mostanra mindenkinek világos, hogy az USA kreálmánya az ISIS, de vajon azóta tervezi a 3. világháborut,ami heteken belül,maximum tavaszra hivatalosan is kirobban miota elöször bevonultak a közel keletre?
Kitermeltek egy rakás emberi hulladékot ezzel a rohadt olajháboruval, most pedig ezt folytatják az IÁ segitségével, akiket ök képeztek ki, ök pénzelnek, ök adják a fegyvert,ruhákat, annyira egyértelmü, hogy kapcsolatban vannak, de vajon már 2001 ota ezt tervezik, tudatosan, hogy majd az arabokat uszitja, akiknek se képzettségük, se pénzük nem lesz, és kb azt sem fogják tudni, hogy miért is, kiért is harcolnak...Itt egy ideologia, ami felhasználja a koránt, (mert ugye gyilkolászos részek valoban vannnak benne)és ezt a rettentöen aluliskolázott, kilátástalan társadalmat.Az embereket, akik ugy érzik az amerikai filmek hatására, hogy az ö életü sossem lesz olyan(ami persze nem igaz, hogy amerikában kb nyomorognak az emberek anygilag és szellemileg méginkább), elnyomásban élnek...
Szerintetek miota tervezgeti az USA és izrael ezt az egészet?
Fura hogy ők adják a fegyvert az ISIS-nek azok meg mégis a legmodernebb orosz fegyvereket használják."
Tegnap vettem a gyereknek egy svájci bicskát, most akkor nem én vettem neki mégse mert svájci?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!