Európa már sosem lesz olyan, mint volt?
Németországban élünk, egy kisvárosban, amiről a németek se tudják, hol van, nemhogy a világ. Viszont dolgozni egy nagyvárosba járok, december végével tervezek munkát vállalni a városunkban helyette, szóval nem vagyok közvetlen veszélyben.
Viszont annyira elkeserít, hogy karácsonyi hangulat helyett világvége hangulat van, mind itt az oldalon, mind az életben. A párom már azt tanácsolta, ne olvassak híreket, mert elmegy az életkedvem, de sajnos attól, hogy nem olvasom, még ez marad a valóság.
Lehet, hogy egyszer még béke legyen a mi életünkben itt, vagy már elbuktuk?
Nem tudok nyugodt lenni, ahogy már senki más sem
"Lehet, hogy egyszer még béke legyen a mi életünkben itt, vagy már elbuktuk?"
Ez mondjuk nagyban függ attól, hogy 22 vagy 82 éves vagy.
Megis hol van vilagvege hangulat?
Ti valami parhuzamos valosagban eltek mert tuti nem Nemetorszagban.
"Európa már sosem lesz olyan, mint volt?"
Reméljük, hogy nem. Ha például visszamennénk az 1985-ös állapotokhoz, akkor 30 év alatt szükségszerűen ismét itt tartanánk, mint most.
Tehát Európának a jövőben jobbnak kell lennie, mint amilyen valaha is volt eddig.
Nem tudom, HOL van a világvége hangulat, itt Németországban egész biztos nem.
Mindenhol kezdödnek a karácsonyi vásárok - mint minden évben szokott -, egyetlen problémás helyet sem láttam eddig, pedig elég sokfelé megfordulok a munkám miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!