Arra nem gondol senki, hogy a terrorizmusveszély miatt fognak tönkremenni a cégek?
1: Személyeskedsz? oké.
megint egy liberális védelmi reflexekkel nem rendelkező megmondó ösztönlény.
Te melyik városban élsz, hogy nem mersz kimenni vásárba?
A mi kis városunk nem hiszem, hogy célpont lenne bárkinek is, szóval én megyek majd most is forralt borozni :)
Tüntetni meg eddig sem jártam. Az miért karácsonyi program? :S
"pesti vagyok (sajnos)."
Nagyon sajnálom, ez elég sok mindent megmagyaráz, de akkor még egyszer, hogy egy pesti is megértse:
Annak az esélye, hogy Magyarországon robbantanak vagy lövöldöznek MINIMÁLIS. Maximum a legvégső esetben,amikor az Iszlám Állam annyira sz*rban lesz, hogy teljesen mindegy hol van az a merénylő "aktiválják". De amíg nincs így addig ott van nekik valamennyi francia, német, angol nagyváros. Nagyobb a muszlim lakosság, nagyobb a hírérték.
Ha ennyire rettegsz költözz egy apró faluba.
Magamat mint példát hoztam fel. De a külföldi, terrorveszélylel rendelkező városokra értettem a tönkremenést, brüsszel utcái üresek mert robbantást igért az iszlám állam.
"Hogy egy pesti is megértse" ez egyébként jogos, sajnos ismerős érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!