Mi lenne, ha a Visegrádi 4-ek-hez csatlakoznának Románia, Horváto. , Szerbia és a többi volt Jugoszláv államok, Ukrajna, és aki még szeretne keletről, és alakítanának egy Kelet-európai Uniót?
#10: A provokatív válaszod nem tudom hova tenni, amit leírtam azt én megéltem! Arról nem beszélve ha akkoriban már te is éltél tudnád hogy még banánért is sorba álltunk akár 100-an is, meg azt is tudnád hogy milyen minőségű termékek voltak! Jó volt az? Most nem kapsz jobbat mindenből?
"Az első keresetemből egy Philips magnót vettem" Én meg zsigulit. Nem Mercedest meg Audit amit már Nyugaton megvehettek, vagy éppen Golf I-est. Hanem azt a szovjet márkát amit lehetett, hozzáteszem 2 évet vártam rá! Igen, mert akkor annyira elnyomás volt hogy várni kellett rá! Most meg besétálsz és megveszed amit akarsz.
Románia és Ukrajna nem is taroztak a volt Yugoslaviához.
Hol laksz?
Éltél te akkor abban az időkben errefelé?
1. Yugoszlávia azért hullott szét,mert Tito meghalt..még egy olyan diktátor nem lesz,mint amilyen jó ő volt..
2. Horvátország és Szerbia ki nem állhaják egyást :D Az biztos,hogy még egyszer nem szövetkeznének együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!