Szerintetek ha Jézus élne, támogatná a BDS mozgalmat és az anticionizmust?
Izrael az elmúlt kb 70 évben sok palesztint üldözött el földjéről, otthonából, akiknek véleményem szerint joga lenne visszatelepülni.
A BDS egy békés szerveződés egy nemes cél érdekében és nincs benne egy fikarcnyi antiszemitizmus sem (már csak eleve azért is mert a palesztinok is szemiták, még ha ezt sajnos sokan, akik fűt fát leantiszemitáznak, nem is tudják).
A cionistákat nem támogatná. Akkor jöhet létre zsidó állam, ha elfogadják Jézust.
Persze én innen elküldeném mindet. Takarodjon Izraelbe, USA-ba, de Magyarországra egy se jöjjön.
"A cionistákat nem támogatná. Akkor jöhet létre zsidó állam, ha elfogadják Jézust.
Persze én innen elküldeném mindet. Takarodjon Izraelbe, USA-ba, de Magyarországra egy se jöjjön."
hasonlóképpen vélem :)
mondjuk, ha elfogadják Jézust, akkor az már nem zsidó, hanem egy újabb keresztyén állam :)
Ha Jézus ma élne, akkor már 2000 éves lenne. Tehát...mivel ilyen öreg és még mindig tartja magát, akkor valószínűleg az emberek többsége már jó régen elgondolkodott volna egy felsőbb hatalom létezésben. Ebből következik, hogy a történelem is máshogy alakult volna az elmúlt 2000 évben és valószínűleg nem létezne sem BDS mozgalom, se anti/szemitizmus sem.
Szóval erről ennyit.
"ha elfogadják Jézust, akkor az már nem zsidó, hanem egy újabb keresztyén állam" - nem feltétlenül. A kereszténység nem csak Jézus elfogadásában különbözik a judaizmustól, van egy csomó különbség teológiában, katekizmusban, hitéletben, kultúrában, stb. Pl. itt egy jelentős Jézus-hívő _zsidó_ kongregáció, több százezer taggal:
Ezt nem értem, hogy a Jobbik miért anticionista? Inkább idehozná őket Európába?
Jézus megmondta, hogy Jeruzsálem addig nem lehet zsidó, se Izrael, amíg nem fogadják el Őt Megváltonak.
Attól függetlenül magyarként azt mondom, egy zsidó se jöjjön Európába. Menjenek az USA-ba, vagy fogadják el Jézust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!