Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hogy tud 20 ezer ember rettegé...

Hogy tud 20 ezer ember rettegésben tartani 7 milliárdot?

Figyelt kérdés

Valóban az lesz a vége, amit az ISIS akar, addig nem fejezik be ezt az egészet, mèg a Földön az ö követöiken kivül egyetlen árva lélek is marad?

És igaz, amit rebesgetnek, tényleg van atombombájuk?

2015. nov. 18. 09:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Én nem rettegek!
2015. nov. 18. 09:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Az ISIS nem 20, hanem kb. 70-80 ezer fős. A támogatói meg nem tudom, de adnak annyi pénzt nekik hogy abból "harcosokat" meg szegényeket-munkanélkülieket győzzenek meg arról hogy csatlakozzanak hozzájuk. Magyarul ha egy meghal, már kettő új beáll helyettük.

Amúgy álmuk hogy a világot elfoglalják, de ez nem fog sikerülni nekik. Viszont sajnos úgy látom a világ minden részére juttattak el már el embereket csak az a kérdés ők mikor fognak valamit tenni...ezért kéne Európának és a világnak összefogni titkosszolgálati szinteken.

2015. nov. 18. 09:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a kubaiak nem rettegnek.
2015. nov. 18. 09:48
 4/5 anonim ***** válasza:
na meg az észak-koreaiaik sem, talán nem is hallottak még az IÁ-ról. :D
2015. nov. 18. 10:12
 5/5 anonim ***** válasza:
22%
HA nem írsz alá kommentet az hinném az USÁ-ra gondolsz.
2015. nov. 18. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!