Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Kisebb falvakat is fenyegethet...

Kisebb falvakat is fenyegethet terrortámadás, vagy ez csak kisebb-nagyobb városokban esedékes?

Figyelt kérdés

2015. nov. 17. 22:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Igen, és ha már itt tartunk, rengeteg tanya, falu állandó terrortámadásnak is van kitéve. A nyestek, rókák terrorizálják a csirkéket, a vaddisznók, őzek a kukoricást, az egerek, patkányok a házfalakat, padlásokat, a vakondokok a veteményest, stb.
2015. nov. 19. 10:49
 12/18 anonim ***** válasza:
10-es vagyok, bocsi, elírtam. * 'Ezért támadtak'!
2015. nov. 20. 17:36
 13/18 anonim ***** válasza:

Itt mindenki nagyvárosi? Komolyan emberek ha már valaki azt mondja vidék ti azt hiszitek csak szőrőstalpú parasztok és kukoricaszóró emberkék élnek ott a tyúkokkal és a disznókkal, na meg a Bodri juhász a birkáival? Ugyanúgy vannak vidéken munkahelyek, nem csak Budapest létezik ám, de sokan azt hiszik csak ott van munkalehetőség, a vidék az már szar nekik.

Egyébként ugyanúgy fenyegethet kisebb falvakat is terrorveszély, mivel errefelé is sétálgatnak migránsok, ki tudja, ha pl egy oylan kisvárosba téved ahol nagyobb gyárak üzemelnek, pl Samsung, elektrolux, simán el tudom képzelni hogy csinálnak egy robbantást. Viszont kicsi rá az esély, valóban inkább a nagyvárosokra buknak.

2016. márc. 1. 02:09
 14/18 anonim ***** válasza:

#13 Tudsz olvasni, értelmezni? Kisebb falvakról van szó a kérdésben, nem vidékről. A kisebb falvak kifejezés nálam a kb. 2000-es lakosú, vagy az alatti falvakat jelenti. Ilyen falvakban én még egyetlen Samsunggal vagy hasonló gyárral sem találkoztam.

De bocs, ha én tudom rosszul.

2016. márc. 1. 05:18
 15/18 anonim ***** válasza:
a falu az már nem vidék? Egyébként te tudod rosszul.
2016. márc. 1. 10:57
 16/18 anonim ***** válasza:

Emlékeztetnélek az első mondatodra:

"Itt mindenki nagyvárosi? Komolyan emberek ha már valaki azt mondja vidék ti azt hiszitek csak szőrőstalpú parasztok és kukoricaszóró emberkék élnek ott a tyúkokkal és a disznókkal, na meg a Bodri juhász a birkáival?"

Nincs több kérdésem :)

2016. márc. 1. 11:26
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem baj utolsó, menjél metrózz egyet.
2016. márc. 1. 11:26
 18/18 anonim ***** válasza:
Finnországot sem szerették, mert lakott területektől távol helyezték el őket.
2016. márc. 1. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!