Kisebb falvakat is fenyegethet terrortámadás, vagy ez csak kisebb-nagyobb városokban esedékes?
Itt mindenki nagyvárosi? Komolyan emberek ha már valaki azt mondja vidék ti azt hiszitek csak szőrőstalpú parasztok és kukoricaszóró emberkék élnek ott a tyúkokkal és a disznókkal, na meg a Bodri juhász a birkáival? Ugyanúgy vannak vidéken munkahelyek, nem csak Budapest létezik ám, de sokan azt hiszik csak ott van munkalehetőség, a vidék az már szar nekik.
Egyébként ugyanúgy fenyegethet kisebb falvakat is terrorveszély, mivel errefelé is sétálgatnak migránsok, ki tudja, ha pl egy oylan kisvárosba téved ahol nagyobb gyárak üzemelnek, pl Samsung, elektrolux, simán el tudom képzelni hogy csinálnak egy robbantást. Viszont kicsi rá az esély, valóban inkább a nagyvárosokra buknak.
#13 Tudsz olvasni, értelmezni? Kisebb falvakról van szó a kérdésben, nem vidékről. A kisebb falvak kifejezés nálam a kb. 2000-es lakosú, vagy az alatti falvakat jelenti. Ilyen falvakban én még egyetlen Samsunggal vagy hasonló gyárral sem találkoztam.
De bocs, ha én tudom rosszul.
Emlékeztetnélek az első mondatodra:
"Itt mindenki nagyvárosi? Komolyan emberek ha már valaki azt mondja vidék ti azt hiszitek csak szőrőstalpú parasztok és kukoricaszóró emberkék élnek ott a tyúkokkal és a disznókkal, na meg a Bodri juhász a birkáival?"
Nincs több kérdésem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!