Szerintetek mennyi az esélye, hogy Ausztriában, legfőképp Bécsben is lesz hamarosan terrortámadás?
Párizs, London a leginkább veszélyeztetett.
Aztán a második kategóriába tartozik Bécs, Berlin, Róma.
"Legalábbis ezt állítják a "szakértők""
Milyen szakértők? Mert én még angol cikket sem találtam róla.
Mellesleg nem értem, Bécs miért lenne ennyire veszélyes. Ausztria eleve semleges ország, nem vesz részt semmilyen katonai akcióban, ráadásul a Bécsben élő muszlimok majdnem egésze vagy bosnyák, vagy török. Franciaországhoz, Olaszországhoz, Németországhoz, Spanyolországhoz vagy Angliához képest Ausztria egyáltalán nem jelentős ország.
London meg Párizs, meg maga ez a 2 ország tele van muszlimokkal, és bőven kiveszik a részüket a szíriai háborúban.
Én is hasonlóan gondolom, mint az utolsó válaszoló, bár az esély mindenre megvan, csak nem mindegy mekkora. Most a bécsi karácsonyi vásár lemondását fontolgatja legtöbb ember.
Egyébként tavaly októberben egy török 14-15 éves gyerek akarta felrobbantani a bécsi nyugati pályaudvart, csak még időben lekapcsolták. Erről van cikk bőven a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!