Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A svéd kalifátus külügyminiszt...

A svéd kalifátus külügyminisztere szerint Izrael hibáztatható a párizsi terrorcselekmények miatt. Milyen mértékben értetek vele egyet 1től 10ig?

Figyelt kérdés

[link]

pártszimpátiát is írjatok, légyszi

2015. nov. 16. 18:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
39%

9-es vagyok. Inkább a 10-es szed valamit.

Érdekes, hogy hébert francia akcentussal beszélő ember által üzennek. Már valahol ez se klappol.

Érdekes, hogy csak egy-két zsidót nyírtak ki, míg arabból, a "saját" fajtájából meg több ezret. Mennek ezek Szíriába, Irakba, Libanonba, Jordániába, Líbiába és Egyiptomba, de pont Izraelt hagyják ki, mintha az szent és sérthetetlen lenne.

Ők az agymosottak. Ezek a dzsihadisták. Nem én vagyok. Hanem ők meg meg ezek a merkel-féle liberális kupleráj.

2015. nov. 19. 19:49
 12/18 anonim ***** válasza:

Nem izraelt sem hagyják ki...

Nem hallottál a késeléses sorozatról? Egy csomó arab sok helyen kést rántott és nekiállt (volna) mészárolgatni. Izraelben mindenki katonai képzéssel és fegyverrel rendelkezik. Ami Párizsban történt, az Izraelben egyszerűen nem történhet meg, mert előbb lelövik őket.

Ott tök természetes, hogy apuka kézen fogva sétál a két ki fagyizó kislányával, és kilóg a desert eagle a farmerből...

Teljesen más világ, sokkal keményebb mint Európa...

Másrészt a sereg és a hírszerzés is kicsit sokkal jobb mint itt. Háborús övezetben élnek kb 70 éve, ez mindenkit megedzene. Nálunk ment a cikkezés, hogy gépkarabélyos rendőrök-katonák mászkálnak, és hogy ez milyen furcsa. Ott ez természetes és bevett szokás...

Ez a különbség... Pont ezért izraelben robbantatnak, azzal nem tudsz mit kezdeni...

Sajnálom, de ez így megy. Ha kemény vagy élsz. Nekünk most kell megedződni, de nagyon, és nagyon gyorsan... Izrael megedződött már, most nekünk kéne csak sokkal gyorsabban, és Európa akkor megússza.

Tudom, szarul hangzik, de így van...

Üdv:

az elgurult gyógyszeres kretén

2015. nov. 28. 19:05
 13/18 anonim ***** válasza:

Megint a 9 -es vagyok.

Az nem az iszlám állam, hanem azok palesztinok. Az független attól a hülyeségtől.

Ez sem cáfolja azt, hogy Izrael pénzeli őket valamint azt sem, hogy finanszírozta volna a párizsi terrort is.

2015. nov. 29. 13:26
 14/18 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy nem sikerült még csak arra sem rávennem, hogy ne csak szélsőjobbos oldalak tartalmát tekintsd hitelesnek.

Viszont azért azt tudd, hogy nem mindenért a Gyurcsány, a kommunisták, a zsidók és a roma származásuak a felelősek...

Igen ők is biztos felelősek sok mindenért, de vannak dolgok, amiket nem lehet rájuk kenni. Mi is hibázhatunk, okozhatunk kárt etc...

Ezt még lezárásnak muszáj volt.

Kívánom, hogy találkozz valakivel, aki felnyitja a szemed!

2015. nov. 30. 01:50
 15/18 anonim ***** válasza:

Neked kell felnyitni a szemed.

Először is nem a zsidóságot okolom a Párizsban történtekért, hanem a cionisták vagyis azt a zsidó vezetőséget, amely megalapította és támogatta Izraelt. Nem az egyszerű, hétköznapi zsidó tehet arról. Nem az a fajta zsidó, akiket 44-ben elhurcoltak meghalni, akiket a saját vezetőik feláldoztak és hagyták őket megrohadni. Azok a zsidók felelősek a párizsi terrorért, akik ott vannak az izraeli vezetésben meg a moszadban. Ezek pénzelik az iszlám államot. Pénzelték ezek hitlert, lenint, sztálint és az összes népirtó diktátort meg terroristát.

Az átlagos, ortodox zsidó még csak nem is támogatja Izrael puszta létezését. Az ő vallási felfogásuk szerint zsidónak földet birtokolnia bűn és ami ott, az is bűn. Arról meg nem is szólva, hogy Izrael nemcsak a palesztinokat igázza le, hanem azokat a zsidókat is, akik nem értenek egyet a politikájukkal. Vannak felvételek arról, hogy izraeli kommandósok rajtaütnek egy zsinagógás gyűlésen. Ez az izraeli rezsim pénzelte a párizsi terroristákat is a szaúdi rezsim mellett. Amerikáról már ne is beszéljünk. Izrael és az összes nyugati ill. nyugat-barát kormány és rezsim pénzeli az iszlám államot és a terroristákat.

2015. nov. 30. 08:55
 16/18 anonim ***** válasza:

És kiken fogják ezeket számon kérni a betyársereges barátaink? Mert Hitler is azokat vette elő akik nem tehettek semmiről... akkor mondjuk az én zsidó barátnőmet mikor fogják elvinni, vagy csak megverni engem. Aztán meg én jövök fajtalankodásért? Érted az én motivációmat?

Egyszerű magyar gyerek vagyok, aki kifogott egy gyonyoru zsidó származású barátnőt, aki nagyon tisztességes és rendes. Mondjuk nem is ez az extrém elborult vallásos valaki. A lényeg, hogy aggódom, mert valójában senki sem tudja mi folyik a zsidó felsővezetésben, és jelenleg két opció létezik. Vagy gyülölik őket, vagy megbíznak bennük.

És én kívülállóként mit csináljak, ha még ők sem tudják, hogy mi van?

2015. nov. 30. 12:33
 17/18 anonim ***** válasza:

Hitler egy senki volt. Egy utolsó csicska. Őt is gazdag zsidó fizették, hogy kinyírja a normális, hétköznapi zsidókat, közben engedje ki Németországból a gazdag zsidókat, akik manipulálnak mindent és mindenkit. A zsidó képes volt a saját fajtájából feláldozni 6 milliót. Izrael is úgy jött létre, hogy aki túlélte ezt a népirtást, az kiment Palesztinába. Akkor még nem sejtette, hogy ott is el lesz nyomva. Lesarkítva: hitler nélkül nem lenne Izrael sem.

A nácik, az ss meg a mai skinheadek mind egytől. egyig agymosott hülyék. Nem jut el az agyukig, hogy a kedvenc adolfuk gazdag zsidók csicskája volt. Gyűlölöm hitlert, az agymosott nácikat, a milliárdos, manipuláló zsidókat, az agymosott kommunistákat és a médián keresztül manipuláló liberálisokat is. Mind egy szabadkőműves páholyba tartoznak. A politikájuk pedig egy véres színház, ami ártatlan emberi életek százmillióiba kerül.

2015. nov. 30. 13:40
 18/18 anonim ***** válasza:
te hallod, neked órákat kéne tartanod ma magyarországon! Ezzel a sok hülyeséggel milliókat kereshetnél! de ha még esetleg ironizált hangnemben mondanád el a véleményed , akkor a stand up business koronázatlan királya lehetnél! én remekül szórakoztam rajtad, nem akarod esetleg folytatni?
2016. febr. 19. 05:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!