A nyugati országok Iszlám Állam elleni támadásaiban Irakban és Szíriában több civil halt már meg eddig, mint a párizsi merényletekben?
Figyi, majd ha meghal valami kozeli rokonod, te meg sirsz, akkor meg fogom toled kerdezni hogy miert nem sirtal a mult heten, amikor a varos masik vegen meghalt valaki? Az miert nem razott meg? Miert vagy ennyire kepmutato?
ha ezutan sem erted hogy az europai kulturkornek miert faj jobban egy parizsi terrorcselekmeny mint egy libanoni vagy afrikai, akkor tenyleg menthetetlenul idiota vagy.
"Figyi, majd ha meghal valami kozeli rokonod, te meg sirsz, akkor meg fogom toled kerdezni hogy miert nem sirtal a mult heten,"
Miéret talán a franciák a rokonaid? Nyilván nem.
Magyar vagyok, europai, a nyugait kulturkor tagja, tehat kozelebb all hozzam egy francia mint egy libanoni.
Jartam Parizsban, ismerek szemelyesen franciakat.
Amugy meg senkinek semmi koze hozza hogy kit mikor hogyan akarok meggyaszolni, vagy kinek a sorsa erint engem es hogyan.
"Amugy meg senkinek semmi koze hozza hogy kit mikor hogyan akarok meggyaszolni, vagy kinek a sorsa erint engem es hogyan."
Inkább ird azt hogy rasszista vagy, és máris érthető a butaságod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!