Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ki fogadna be szivesen menekül...

Ki fogadna be szivesen menekültet a lakásába/házába, ha az aktuális Város/Község vezetés kötelezne rá?

Figyelt kérdés

2015. nov. 12. 09:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mint mondtam, a cikket nem olvastam el, mert nem tudok németül.

És te nem arra hivatkoztál, hogy mi lesz ha Magyarországon is kitör a háború, hanem hogy a menekültválság miatt olyan lépéseket vezetnek majd be, mint a világháborúk alatt. Ami baromság. Nyilván ha Magyarországon háború lenne, az teljesen más eset, de erről szó sincs, és semmi köze a semmihez.

2015. nov. 12. 10:31
 12/15 anonim ***** válasza:

ahogy a masik kerdesednel is irtam:

nem tudom hogy segitenek-e, attol fugg kirol lenne szo. Nem tartom ordogtol valo otletnek. Azt el tudom kepzelni hogy esetleg egy kisgyerekes csaladot atmeneti idore befogadjak, termeszetesen csak akkor ha valoban menekultekrol es nem gazdasagi bevandorlokrol van szo.

De alapvetoen ez allami feladat, es a nemet allam eleg jol vegzi a dolgat.

2015. nov. 12. 10:52
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
valami dögös házias 18 éves bulát simán.
2015. nov. 12. 11:00
 14/15 anonim ***** válasza:
A házamba nem. Mondjuk szerencsére menekült nem érkezett mostanság Magyarországra, hisz csak Ukrajnából jöhetnének a háborús övezetből. A többi gazdasági bevándorló.
2015. nov. 12. 11:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Jöttek Ukrajnából sokan, csak ők állampolgárságot szereztek (jogosan, vagy egy kis kenőpénzzel a helyi okmányirodánál), ezért nem kerülnek be a menekültügyi ellátó rendszerbe, nincs róluk adat.
2015. nov. 12. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!