Az oroszok ürügyet keresnek a világháború
kirobbantásához?
Figyelt kérdés
Rejtélyesen meghalt egy Putyinhoz közel álló személy, bombát tettek egy orosz utasszállítóra. Túl sok olyan esemény történt ami arra enged következtetni, hogy az oroszok tökéletes ürügyeket keresnek egy világméretű háború kirobbantásához. Nem lepne meg, ha az egészért Putyinék lennénk a felelősök.
Tituszkám, te annyira ostoba vagy, hogy erre írni nem lehet mit.
Na mindegy, aki érti, az úgy is érti, aki pedig nem, annak mindegy.
2015. nov. 7. 12:36
12/19 anonim válasza:
"Rejtélyesen meghalt egy Putyinhoz közel álló személy, bombát tettek egy orosz utasszállítóra."
Tudod a politikusok is kaphatnak szívrohamot. [link]
A terroristák a bomba rakás egy utas szállítóra, már évek óta alkalmazót módszerük, nem kell egyszerre összeesküvést kiáltani. Legalább valami bizonyítékot hoznál fel, de semmi csak a hülyeség megy.
2015. nov. 7. 12:40
13/19 Titusztitusz válasza:
Kedves 11-es...Az hogy ki itt az ostoba, arrol szerintem ne nyissunk most vitát,mivel a dolog meglehetősen szubjektív...(Látod, én meg pl. pont téged gondollak ostobának...Ilyen esetben akkor mi van?)Szóval maradjunk annyiban, hogy mindenki írását aki érti az érti, aki nem érti az nem érti, aki meg nemis akarja érteni, az nemis fogja érteni...Én a magam részéröl ezért megelégszem azokkal is, akik az ÉN hsz-eim mondanivalóját értik, a többiekkel meg nem foglalkozom...Azokkal foglalkozz akkor te... Ennyi...
2015. nov. 7. 12:43
14/19 anonim válasza:
A kedvencem, amikor egy mondaton belül leírja, hogy Putyin az oroszok érdekeit képviseli, ezért vesz magának és a cimbijeinek luxusvillákat és luxusyachtokat a pénzükből, miközben ők nyomorognak az orosz sztyeppéken. :DDD
2015. nov. 7. 12:55
15/19 Titusztitusz válasza:
És? Kérdezte valaki hogy mi a kedvenced? (Inkább arra koncentráljál, hogy próbáld értelmezni azt, amit írtam...Siker esetén hidd el, javadra válna a dolog...)
2015. nov. 7. 12:59
16/19 anonim válasza:
Nemcsak a zs... médiából kellene tájékozódni, mert abból legfeljebb annyit tudsz meg, hogy az oroszok vérszomjas vadállatok, Putyin pedig maga a sátán.
2015. nov. 7. 13:27
17/19 anonim válasza:
"Nemcsak a zs... médiából kellene tájékozódni, mert abból legfeljebb annyit tudsz meg, hogy az oroszok vérszomjas vadállatok, Putyin pedig maga a sátán."
Ha Oroszországban csinálnátok ezt a seggnyalást, amit jelenleg az EU-ban tesztek, akkor úgy lesittelnének titeket, mint a huzat.
Úgy hogy örüljetek csak neki, hogy szabad országban élhettek.
2015. nov. 7. 13:54
18/19 anonim válasza:
Mért az oroszok?
Amennyire tudom az usa jàr rendszeresen külföldre hàborúzni nem az oroszok.
Na aki érti,az nem érti,vagy majd megérti,kivéve ha nem,de az a biztos.Öntanuljon sokat,dolgozzon,adózzon,egyen sok bio
mókust,ne használjon atomàramot és mindennap simogasson migràcsot.Ki mindezeket teljesíti az lenni jó demokrata.
2015. nov. 7. 14:01
19/19 anonim válasza:
A kérdés kiírója talán Colleen Bell, aki a Gazdagok és szépek című szappanopera producere, Obama újraválasztási kampányának adománygyűjtője, "jóbarátunk" ( Goodfriend ) utóda , Magyarország jelenlegi NAGYkövete ?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!