Svéd hozzáállás:"mivel már tele vagyunk muszlimokkal amúgy is - a dögöljön meg a szomszéd tehene is"?
Mit képzel magáról?
A kvótás dolog önkéntes lett volna.Tudják mit jelent az önkéntesség?
Nem mindegy, hogy egy nőt megerőszakolnak vagy közös beleegyezéssel szeretkezik egy férfival.
Az "európai értékeknek" meg mióta része ezeknek a hódítóknak a befogadása?
Az ő elődeik több száz éven keresztül megszállás alatt tartották Kelet-Európa sok országát.Érthető, hogy nem kérünk belőlük.
Svédország nem az a Kánaán, ahogy elképzelik.
Rengeteg minden van lefojtva, nem mondják ki, nem konfrontálódnak, jobbára a hétköznapi életben sem, ezért mondtam azt, hogy olyan, mint egy másik világ.
Ők így vannak szocializálódva, és ez nem biztos, hogy jó.
Nem az van, hogy ott mindenki toleráns, befogadó, stb.
Az van, hogy úgy tesznek.
9.-es. Nem tudom hogy te hogy vagy vele, de számomra a toleráns és befogadó azt jelenti hogy akinek szüksége van rá, azokon segítenek. Megpróbálják felzárkóztatni, integrálni majd munkát adni neki hogy hasznos tagja legyen a társadalomnak.
Nem pedig azt hogy nekiállnak tüntetni jobb körülményekért (lol) és közben Svéd zászlókat taposnak/égetnek, erre válaszul leveszik a Svéd zászlókat mert hogy az sérti a bevándorlókat.
Nekem semmi bajom nem lenne a bevándorlókkal. Ha képesek alkalmazkodjanak hozzánk, megtanulja többé-kevésbé a nyelvet és hasznos tagja a társadalomnak, tőlem aztán nyugodtan itt lehetnek. De sajnos mint látjuk, ennek pont az ellentéte szokott lenni.
Igen, elismerem hogy Svédország igen fejlett, magas színvonalon zajlik az oktatás és a Svéd emberek tényleg ritka normálisak. De nekem inkább úgy tűnik mintha naivak és/vagy teljesen töketlenek lennének. Olyan mintha élne bennük egy kép hogy minden ember ugyanolyan morállal, értékrendekkel és viselkedéssel rendelkezne és ugyanúgy próbálnak állni mindegyik emberhez még a sokadik konfliktus után is. Lehet hogy bíznak abban hogy ezek az emberek előbb utóbb megváltoznak, de nekem (legalábbis az hogy a bevándorlóellenes párt jelenleg a legnépszerűbb) inkább úgy tűnik hogy a jelenlegi kormány nem mer/akar felszólalni a bevándorlók ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!