Mi ez a váltás az osztrákoknál a kerítésről?
11#: Kicsit elbeszélünk egymás mellett? Írta a kérdező hogy EU-tagok személyivel mozognak tehát róluk volt szó. Erre írtad hogy ausztria majd kivágja őket. Írtam hogy nehezen, de orbánról hallottam már olyant hogy az EU csatlakozott hozzánk.:)
Erre mondod hogy majd repkednek a migráncsok át. (na de pk nem is személyivel mozoghatnának)
Egyébként félek hogy ehhez a nyugati politikusok túl puhapecsek.
"Egyébként félek hogy ehhez a nyugati politikusok túl puhapecsek"
Szerintem a gyengéknek kell kemény vezér.
"osztrákok nem hülyék"
Hidd el a németek sem. Csak a politikusik politikusok, mint mindenhol. A népnek a töke tele van, ezt hallom minden felé, csak ezek az emberek 70 éve megfélemlítésben élnek. Rettegnek ha valaki kinyitja a száját akkor mindjárt náci.
Egy fiatal suttyó porschés tanonz (AZUBI) kommentelt egy menekülttáboros képet a FB-on(nem épp pozitívan), pá nap alatt ki is rúgták.
"Azt tudtátok, hogy ezek a migránsok gyermekei lesznek az EU-ban a jövő politikusai? Várhatóan méltányolják a magyarok igyekezeteit néhány év múlva."
Mert lesz még eu?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!