Miért gyújtogatnak migráns táborokat? Mi nem szimpatikus a migránsokban?
Figyelt kérdés
2015. okt. 21. 19:35
11/14 anonim válasza:
Szerintem nyald ki a végbelüket, Kérdező. Majd ha megerőszakolnak négyen, akkor is így vélekedsz majd? Mert ezek állatok, se Istent, se embert nem ismernek. A szőke vagy vörös nő nekik automatikus q?urva, tehát meg kell erőszakolni. A fehéreket, keresztényeket leölik. Kell ez nekünk?
12/14 anonim válasza:
A kérdező szerintem férfi, azt meg csak nem erőszakolják meg. Én áttértem muszlim (szunnita) hitre, szóval engem már nem bánthatnak. "Ha túl erős az ellenség, hódolj be".
13/14 anonim válasza:
Az európai nőket azért lehet megerőszakolni, mert nem öltözködnek tisztességes nőszemélyek módjára, tehát biztos k.-k.
Továbbá kultúrsokként hat, hogy a kutyákat pórázon sétáltatják.
Indulatosak, ingerlékenyek, szexuálisan túlfűtöttek, nem fegyelmezik magukat.
Eldobálják az egyszer használt ruhákat, eldobják az ételt, innivalót.
A szemetüket az ágyuk mellett hagyják, nem viszik el néhány méterre sem.
Cipőstül fekszenek az ágyban, és nem mosdanak.
14/14 anonim válasza:
szerintem ha női paróka van férfin és melltartó, akkor szabad buzulniuk mer Allah nőnek látja. Kb ilyen a gondolkodásuk.
Fellázadtak a táborban, és mehetnékük volt ezért felgyújtották a sátrakat.
Frissen ég ezek meg skandálják hogy menjünk menjünk. Meg szelfiznek égő háttérrel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!