Ma milyen lenne az USA, ha a mexikói határon nem lenne fal/kerítés?
Milyen lenne politikailag nyelvileg, társadalmilag?
Tényleg igaz, hogy a mexikóiak azért vissza akarnák kapni Kaliforniát, Texast, Arizónát?
Ha nem lenne kerítés, akkor sem engednék be őket.
Egyébként jelenleg is a latin-amerikai származásúak vannak legtöbben az USA társadalomban.
Így is rengetegen szöknek át, azért ha nem lenne kerítés, akkor szerintem fél Mexikó megindulna, nem?
Én úgy tudom, hogy ha így haladnak, akkor a déli tagállamokban a spanyol anyanyelvűek száma meg fogja haladni az angol anyanyelvűek számát.
Az a kerítés a drogcsempészek ellen van. A mexikóiak szabadon átjárhatnak hivatalosan. Sokan dolgoznak az USA-ban.
Nem ártana tájékozódni, mielőtt butaságokat kérdezünk...
Honnan szoptad a keritest ? (par szaz kilometeren van , s ez annyi
mint pin@ elott a szorszal .) A mai nepbutitas komolyabb mint a kommunizmusban !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Te, szerencsetlen komcsi Ringyo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!