Érdemes még Svédországban tervezni hosszútávon?
Nagyon régóta tanulok svédül, az volt mindig az álmom, hogy ha végzek a sulival, odaköltözöm.
Mostanában viszont elbizonytalanodtam. Jó, a bérek biztos hogy jobbak, biztos hogy jobban meglehet élni, de biztonságosabb is? Illetve hosszútávra leeht tervezni, hogy ott akarom leélni az életemet? 30-40 év múlva mi lesz ott?
Igazából nem akarok egy olyan országban élni ahol többségben vannak az arabok... Olvastam itt egy pár hozzászólást, oyanoktól akik ott élnek, és írták hogy nem szívesen mennek oylan környékekre ahol rengetegen vannak, mert félnek. 10-20-30 év múlva még többen lesznek, nem?
Svédországban nem.
Norvégiában viszont igen.
Ha tudsz svédül, akkor a norvégot is könnyen megtanulnád.
Igen, érdemes.
20-30 év múlva már nyomuk sem lesz.
svédországnak valószínűleg hugyoztak, hacsak gyökeres változás nem áll be az európai mainstream politikában.
Csendben jegyzem meg, hogy ahogy bolha nem lehett több, mint kutya (kilóra), úgy egy társadalom se tud eltartani korlátlan mennyiségű élősködőt. Az, hogy a "jelen állás szerint" mi a helyzet, lényegtelen, mert a jövő nem egyenes kivetítése a jelen állásnak.
büdös nyúl
Nocsak, a múltkor még rettegtél, hogy mind meghalunk, mert legyilkolnak az arabok és már egész biztosan mindennek vége, jön az apokalipszis, semmi nem állíthatja meg.
Vagy az a raszta dzsimi volt? A fene sem tud megkülönböztetni titeket.
A svéd nyelvtudásodat Finnországban is tudnád használni.
Jelentős svéd kisebbség lakik ott.Illetve, a finnen kívül hivatalos nyelv a svéd is.
Biztos vagyok benne, hogy ott tudnád használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!