Svédországban hogy élik meg a svédek, hogy szinte tele vannak muszlim bevándorlókkal?
Voltam 5 éve Malmöben és már akkor feltűnt nekem, hogy szinte csak arabok és törökök mászkálnak az utcán, svédeket és fehéreket alig láttam.
Stockholmban nem rég voltam és szinte ugyanezt láttam.
Nemrég jöttem haza svédből.
A helyzet nagyon rossz.
kicsit írnék róla, és ez legalább nem az lesz, amit itthon a tv-ben leadnak az országról.
malmöben és stockholmban iszonyatos mértékben elszaporodtak a bevándorolók.
nagy része nem is szír csak rámondja.
Általában iraki, kurd, pakisztáni és afgán menekültek.
Azokon a részeken ahol koncentrálódnak a városban nagyon leestek az ingatlan árak.
A bűnözés az országban megnőtt.
Kialakultak az addig nem jellemző maffiarendszerű bandák, amik kábszerre és lányokra szakosodtak.
A legrosszabb hogy a civil lakosságot is elkezdték vegzálni, van ahol védelmi lovékat szednek a boltosoktól.
Ezek a svédek azt sem tudták mi ez, mí ezek meg nem jelentek ott.
Most ott tart az ország, hogy jónéhány éjszakai klubbot már nem svédek hanem bevándorolók és azok emberei üzemeltetnek, iszonyatos jómódban él egy réteg közülük, akik ugye nem menekültek, és konkrét céllal jöttek az országba.
Némelyik kerületben este olyan helyzet van hogy a rendőrök reggel mennek csak ki ha olyan esetbejelentés van, mert a saját testi épségüket nem akarják kockára tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!