Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az iszlám állam komolyan...

Az iszlám állam komolyan fennmaradhat?

Figyelt kérdés

Olvastam, hogy esélyes, hogy Szíria több darabra esik, de az iszlám állam valószínűleg nem tűnik el, megmarad.

Miért hagyják, hogy egy ilyen terrorállam, ahol naponta végeznek ki embereket iszonyú brutalitással, fennmaradjon?

Ennél még Észak-Korea is elviselhetőbb.

Azt olvastam, hogy az IS megsemmisítése után nagy veszélyben lenne Európa. De miért?

2015. okt. 10. 17:58
 1/3 anonim ***** válasza:
52%

Én is olvastam ezeket a "szakértő" cikkeket az origón. Nem kell ezeknek nagy hitelt adni. A kattintásvadászaton kívül sok hasznuk nincs.

Hát a jövőheti időjárást se sikerül néha pontosan megjósolni, egy hosszútávú katonai, társadalmi, politikai folyamatot, ami ráadásul teljesen kusza és kaotikus meg pláne nem.

2015. okt. 10. 18:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk megjósolni előre.
2015. okt. 10. 18:36
 3/3 anonim ***** válasza:
53%
Amíg van aki fizet nekik, addig fennmarad.
2015. okt. 10. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!