Ha te tudnád, hogy hol van Dzsihádi John? Az ISIS hóhéra akkor elmondanád? 6millió angol font nyomravezetői díj van rajta
Figyelt kérdés
Úgyebár ez annyi pénz, hogyha még olcsón is váltanád forintra akkor is lenne 2milliárd 400millió forintod. Amiből úgyebár egy komolyabb vállalkozást plusz egy rendesebb életet lehetne finanszírozni.
De mivel egy közveszélyes terroristáról van szó ki tudja, hogy mi lesz belőle
2015. szept. 20. 10:37
1/10 anonim válasza:
Ha lenne rá lehetőségem bezacskózva,filézve és röhögve vinném be az első kifizetőhelyre!
Sok amerikai ex-katona is fejvadászatból él a közel-keleten.
Komoly nemzetközi biztonsági cégek is ráálltak erre a bevételi forrásra.
2/10 A kérdező kommentje:
Oké, de elég csak elmondani, hogy hol van. Mert tuti nem egy békés arab kisfaluban lakik ahol az erőszak ismeretlen és mindenki barátságos és még egy keresztény is nyugodtan beteheti oda a lábát
2015. szept. 20. 10:57
3/10 anonim válasza:
Ha tudnám hol van levágnám mint egy csirkét, az összeget pedig egy magyar néphadsereg felállítására fordítanám.
4/10 anonim válasza:
Nyilván nem vállalnék utána tv-s szerepléseket, meg nem mondanám meg, hogy a köszönőleveleket szeged, kossuth utca 14-be várom, 5 után mindig otthon vagyok. Minimális józan ész használatával 0 közelébe csökkenthető a kockázat.
5/10 anonim válasza:
en egyetlen filler jutalom nelkul is megmondanam. sot ha tehetnem meg is olnem/oletnem.
mindenfele dijazas nelkul is.
6/10 anonim válasza:
kibelezve vinném el az angol követségre
7/10 anonim válasza:
Egy magyarul nagyon rosszul beszelo szemely privat levelet kuldott nekem es mindenaron tudni akarja az email cimemet hogy allitolag valami "fontosat" akar mondani ezzel a topickal kapcsolatban. a privat levelet angolul is elkuldi benne az o email cimevel hogy valaszolj ra. azt hiszem valami virusterjeszto vagy csalo lehet ha kaptok ilyen levelet ne adjatok ki az email cimeteket neki szerintem.
8/10 anonim válasza:
az illeto Monica Sombanak mondja magat es ker kulfoldi szemelyt hogy nagyosszegu penzt utalhasson at valakinek. gondolom eleg sokan ismeritek a csalasnak ezt a modjat SEMMIFELE ADATOT NE ADJATOK KI NEKI. en szolok a gyik moderaciojanak vagy vezetojenek errol, hatha ok tudnak csinalni valamit.
9/10 anonim válasza:
Milyen néven írta az üzenetet utolsó?
10/10 anonim válasza:
monico neven irta, de mar kitiltottak kaptam ertesitest a moderatoroktol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!