Kik erőltetik Európára a liberális extremizmust?
Szerintem meg egy szélsőjobbos EU felé sodorja a kontinenst.
Én meg csak reménykedni tudok benne, hogy ez az ideológia ki fog merülni annyiban, hogy kirakják innen a bevándorlókat és nem lesz belőle hitleri, totális állam, ahol még azt is megmondják majd, hogy egy rendes embernek hogyan kell ülnie a WC-n.
Kulcs: "Sajnos megvan az esélye, hogy egész Európa anarchiába süllyed."
Az anarchia azoknak az érdeke, akiknek hatalmas haszna származik belőle. Kik ezek? Akik évezredek során kitanulták a szakmát, hogyan lehet háborúkból hasznokat realizálni, és ezeken az emberkísérleteken keresztül megtanulták, hogyan lehet nagy léptékekben olyan anarchiát teremteni, amiből elképesztően hatalmas hasznot húzhatnak. Akik számára mi nem vagyunk emberek, mivel csak ők az emberek, mi feláldozható állatok vagyunk.
Ha az illuminátista zsidóitoknak olyan hatalma lenne, mint a ti képzeletetekben, akkor nem szívóznának több száz éven keresztül, hanem már rég Észak-Korea lenne az egész világ.
Csak érdekes, hogy ezek a mindenható, gonosz szabadkőművesek mindig körbe-körbe szaladgálnak már évszázadok óta és soha nem bírnak abszolút hatalomra kerülni. Ráadásul olyan baromságokra van szükségük, mint a totális anarchia, mert az hű de milyen jó egy olyan csoportnak, ami már amúgy is a társadalom élén áll...
13:46, nekünk nincsenek illuminátista zsidóink, és hamisan feltételezed, hogy a mi képzeletünk szerint olyan nagy hatalmuk van, hogy már régen Észak-Koreának kellene lennie az egész világnak. Ezek a te túlzásaid. És azoknak a fegyvereivel, a kigúnyolással, és a kiforgatással élsz, akikről 13:05-kor írtam.
És igen, ez a hatalom már elég régóta azon fáradozik, hogy olyan helyzetet teremtsen, amelyben könyörögve, önként kérjük az ő segítségét, mint megmentőinkét.
És itt a hangsúly az önkéntességen van, mert menet közben azt is megtanulták, hogy minél nagyobb a lefojtás, annál nagyobb a robbanás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!