Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » NATO fanok! Ha szörnyülködtök,...

NATO fanok! Ha szörnyülködtök, hogy Putyin bombázott (évek óta most először), akkor azért miért nem szóltok semmit, hogy az USA fél világot szétbombázta?

Figyelt kérdés

Nézzétek meg ezeket (elég ha csak egyet alaposan áttanulmányoztok, kb. ugyanarról szól mind):

https://www.youtube.com/watch?v=fb1fsBn0eIM

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Sőt az USA még a mai napig is rendszeresen bombáz emberek ezreit és támogat szélsőséges csoportokat, hogy megdöntsék azokat a kormányzokat, akik nem úgy táncolnak ahogy azt ők akarják.

Erre Putyin évek óta először most bombázott. (Nem mellesleg egy sátánista terrorista csoportot).

AKKOR MIÉRT PUTYINNAL VAN BAJOTOK, ÉS A NATO ELLEN MEG NEM SZÓLTOK SEMMIT?

==========

Erős idegzetűeknek!

(ez ugyanolyan mintha valaki egy anyával megitatná kisbabája vérét, majd miután órákig kínozta őket kibelezné a kicsit és rákötné az anyja nyakára a beleket, megerőszakolná mindkettőt, majd felvagdosná és mégegyszer közösülne velük majd a végén hazavinná kolbászba darálásra. Erre jön egy másik ember, aki meg elvesz egy óvodástól egy nyalókát, És itt vajon jogos lenne a nyalókáson elborzadni úgy, hogy az előbbire nem reagálunk?

Ti (NATO fanok) ugyanezt csináljátok most.

Elnézét kérek, ha túlságosan morbid voltam! valahogy meg kellett értetnem, hogy mi a szitu).

2015. okt. 2. 20:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
94%
Ja, csak az nem mindegy, hogy kit bombáznak.
2015. okt. 2. 20:46
 12/19 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező, a csecsen népirtást miért nem linkelted be? Vagy Grúziát? Vagy Nagorno-Karabakh-ot?

De végülis visszamentél a hidegháborúba az USA-val is, akkor már: Che Guevara-ról gondolom hallottál, ők sem a bokorban találták a keleti blokkos fegyvereiket, és a gerilla harcmodort sem maguktól találták ki. Afrikában a hidegháború alatt 60000 orosz kiképző halt meg, közülük nagyjából 10000 specnaz operátor. Gondolom nem kell magyarázni, hogy nem kosarat fonni tanították a népet. Namíbiában vegyi fegyvereket adtak a helyi kommunista gerilláknak. Afganisztánban meggyilkolták az elnököt, mert nem volt elég kommunista, az afgán lakosságot szisztematikusan irtották azokon a területeken, amiket nem tudtak megtartani. Lehetne még sorolni, több disznóságot is, mint amit te összeszedtél.

Nem az USA a csúnya, hanem a világ. Jó és rossz csak középiskolás történelemórán van, a valóságban mindenki azt teszi amire képes és érdekében áll.

2015. okt. 2. 21:56
 13/19 anonim ***** válasza:
19%

Az oroszok a tömeggyilkos Aszadot támogatják, aki irtotta a saját népét és olyan csoportokat bombáztak, akik egy demokratikus Szíriáért küzdenek, nem pedig muszlim terroristákat.

Tehát miről is van szó?

2015. okt. 2. 22:00
 14/19 A kérdező kommentje:

# 12

Igen, azok is szörnyűek és elítélenőek. De most konkrétan a Putyin-Obama helyzetre gondoltam, ahol azért közel sem ugyanolyanok (de nyílván nem angyal Putyin se).

# 13

"Az oroszok a tömeggyilkos Aszadot támogatják, aki irtotta a saját népét és olyan csoportokat bombáztak, akik egy demokratikus Szíriáért küzdenek, nem pedig muszlim terroristákat.

Tehát miről is van szó?"

Tipikusan olyanok mondják ezt, akik csak az rtl, hvg, atv-ről tájékozodnak.

Aszad nem tömeggyilkos. Az az USA által pénzelt Iszlám Állam.

Szíria volt az egyetlen arab ország, ahol a nőknek is volt szavazati joga, vallástolerancia volt, nem bántották a keresztényeket mint a szaudiak, nem volt tartozása Szíriának és még sorolhatnám. Aszad igenis jó kormányzó volt, csak tudod nem úgy táncolt ahogyan az amcsik fütyültek, ezért muszáj volt lediktátorozni meg az emberek agyát (mint a tiédet is) átmosni és Aszad ellen hangolni, hogy "Aszad a Sátán, USA az angyal".

Ugyanez volt Kadhafinál is, kiállt a hazájáért és még Európáért is, visszatartotta a menekülteket de az USA nem bírta ki, hogy ne buktassa meg. Bővebben:

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__7..

Demokratikus Szíriáért? Ha az anarchia demokratikusnak számít... A többi arab országban is nyomor és anarchia lett miután megbuktatták a nem is olyan rossz uralkodókat.

2015. okt. 2. 22:39
 15/19 A kérdező kommentje:
2015. okt. 2. 22:40
 16/19 anonim ***** válasza:
38%

Én nem éltem egyik országba se ahol forradalom volt, úgyhogy elhiszem a híreket, érdekes módon a forradalmak úgy terjedtek egyik országról a másikra, mint Európába 1848-ba, akkor lehet, hogy már az is az amerikaiak műve volt vagy mit szólnál, hogyha a afrikai és közel-keleti országból az emberek azt mondanák 1956-ra, hogy az is egy USA által keltett esemény, hogy megdöntsék egy szovjet barát kormányt, csak közbe jött a Szuezi-válság. Amúgy érdekes módon nekem a nagymamán azt mesélte '56-ról, hogy ők is bíztak benne, hogy az USA nem hagyja magára az országot a szovjetekkel szembe.

Az arab tavaszról meg annyit, hogy ahhoz nem kell egy hű de nagy összeesküvés, egyszerű Dominó-elv az egész.

Lehet, hogy Aszad nem volt tömeggyilkos, de azóta már a kormány erők és a felkelők egymást lőtték vegyi fegyverekkel.

Most őszintén mutass már egy országot Európába akinek érdeke egy egységes arab ország, szerintem egy sincsen( se az Unió tagjainak, se az oroszoknak).

Az USA által pénzelt Iszlám Államra érdekelne a bizonyíték, addig viszont nem más az állítás, mint agymosás és USA elleni hangolás.

2015. okt. 2. 23:45
 17/19 anonim ***** válasza:

"Az arab tavaszról meg annyit, hogy ahhoz nem kell egy hű de nagy összeesküvés, egyszerű Dominó-elv az egész."

Érdekelne a bizonyíték, hogy nem egy szándékosan kirobbantott és nyugatról pénzelt "forradalomról" volt szó, mint az ukrán "narancsos forradalom", vagy épp a tavalyi.

Finoman szólva is naiv dolog azt feltételezni, hogy a forradalmak többsége teljesen spontán.

Szóval bizonyítsd, hogy az "arab tavasz" spontán, dominós cucc volt és nem szervezett, pénzelt, előre kitervelt titkosszolgálati akció. :)

Megjegyzem bizonyított, mindenki által ismert tény, hogy a CIA évtizedek óta dönt meg afrikai kormányokat és tesz korrupt, amerika-barát katonákat az állam élére. Az, hogy a polgárháborúban közben több százezren meghalnak, az USA-t nem érdekli. Ezt már velünk is tudatták a háborúban.

Ha már a nagymamáknál tartunk.

A derék "felszabadító" szövetséges (főleg angol) pilóták országszerte, merő jóindulatból sportot űztek abból, hogy tüzet nyitottak a földeken dolgozó magyar parasztokra.

A nagyanyámat kis híján lelőtték, a golyó mellette fúródott a földbe.

Céllövölde, "szövetséges" módra...

2015. okt. 3. 00:06
 18/19 anonim ***** válasza:

Az egy másik dolog, hogy mi volt a második világháború alatt, nagymamám is folyton futva közlekedett Pesten, hogy az újabb bombázás előtt hazaérjen Pestől 30 km-re, annyit hallotta a repülőgépeket, hogy hangról megtudta állapítani, hogy melyik van teli bombákkal és melyik üres. Azt hiszem, hogy kicsit elkanyarodtunk a témától.

"Megjegyzem bizonyított, mindenki által ismert tény " én csak 1990 előtti eseményekről tudok, ami annyira nem izgat, mert volt egy ellen hatalom ugyanezzel a céllal.

Én nem bírom bizonyítani, bár én se kaptam bizonyítékot. A múlt az múlt mostmár megtörtént. Inkább tanulni kéne a történelemből.

2015. okt. 3. 00:39
 19/19 anonim ***** válasza:
Bár két kérésre még mindig nem kaptam konkrét választ. Először is mutassatok kérlek nekem egy országot Európába akinek érdeke egy egységes arab állam. Másodszor olyan országot, ami nem a saját érdekeit tartja első helyen, ha nincs ilyen akkor nincs is miről vitatkozni. "Cél szentesíti az eszközt." Szerintem miattunk lenne ugyan ez, szerintem minket az érdekelne, hogy ott mi lesz hanem, hogy a magyar érdekeknek megfelelően történjen minden.
2015. okt. 3. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!