Most komolyan, miért nem terelik őket " bevándorlókat " vissza, ahonnan jöttek, az utolsó darabig mindegyiket? Te szerinted ezek az " jórészt terrorista egyedek " Európába valók?
1: mert fellázadnak, el akarják foglalni európát
2: mivel mi regisztráltuk őket, amit a görögöknrk kellett volna, ezért ide fogják őket mindig visszaküldeni
Persze, hogy nem Europaba valok!
Mindennap arra gondolok, hogy milyen fantasztikus lenne azt latni a TV-ben, hogy Nemetorszag elkezdi oket lemeszarolni mind egy szalig, aztan Ausztria, Franciaorszag, es meg Svajc is, es igy tovabb, majd vegre valahara egy olyan torvenyt adna ki az EU, ha beteszi meg egy rohadek a labat Europaba, akkor azonnal szetlohetik a pofajat, es ebbe besegitenenek az ororszok is! Persze meg veletlen se igy lesz, csak leirtam azt, amire szerintem Europanak szuksege lenne!!!
Valószínűleg nem lennének hajlandók visszamenni. A többség -tisztelet a kivételnek- nem való Európába. Nem beszélnek nyelveket, gyakran analfabéták, vagy nem ismerik a latin betűket. Annyira az alapoknál kellene kezdeni az oktatásukat, mint egy első osztályosét. Hosszú évek alatt talán sikerül egyeseknek valami egyszerű szakmát megtanulniuk, de csak ha ők is nagyon akarják. Amit nem hiszek. A hidegre én is kíváncsi vagyok, hogy befolyásolja majd a nagy szeretetüket Németország, Svédország irányába.
Én azon vagyok megdöbbenve, hogy milyen gazdagok ezek a nyugati országok, hogy még mindig bírják anyagilag ezt a terhelést. Ilyenkor derül ki, hogy mekkora tartalékai vannak egy országnak. Nyilván ezért is olyan elutasítóak a keleti tömb országai. Ennyi ingyenélőt mi nem tudunk eltartani.
Én egy osztrák faluban élek, ahol egy házba hoztak harminc menekültet. Ebből tizenöt gyerek. A ház tulajdonosa naponta tizenkilenc eurót kap, fejenként. Ebből öt eurót ad a menekülteknek. Neki marad naponta több mint háromszáz euró.
A legtöbbjüknek diplomája van és tudnak angolul. Az egyik fiú osztálytársam. Nagyon gyorsan tanul németül és matekban sokunknál jobb.
Nem értem azokat, akik jobbnak tartják magukat náluk. Ők is ugyanolyan emberek, mint mi. Nem tehetnek róla, hogy háború van a hazájukban.
Rendet kéne tenni a fejekben.
A migráns nem egyenlő a menekülttel!
Az Európát elözönlő hatalmas tömeg töredéke szír, és a szíreknek csak egy része háborús menekült!
A többség szimpla gazdasági bevándorló, aki lazán elboldogulna otthon is.
Tudomásul kéne venni, hogy a két kultúra nem kompatibilis egymással. A multikulti utópiája már megbukott.
A vallásunkat nem veszik át, a nyelvünket nem tanulják meg, a szokásainak nem tisztelik, sőt, kifejezetten ellenségesen néznek ránk.
Egyszóval NEM ASSZIMILÁLÓDNAK!
Ráadásul sok gyereket szülnek és idővel túlszaporodnak minket.
Tanulni kéne a történelemből. Velünk is ez történt, beengedtük a románokat, szerbeket, szlovákokat, akik túlszaporodtak minket és Trianon lett a vége.
tömeges migráció = Trianon
Aki támogatja Európa muszlimok általi elözönlésének, az egy újabb Trianonnak ágyaz meg. De ebbe már az egész kontinens bele fog bukni.
Ismétlem, tanulni kell a történelemből.
"tömeges migráció = Trianon"
Lehet h ez a kormány ördögi terve. Ígyy foglalja vissza trinanont, hogy most lesz tömeges migrációnk, és az egyelnő trinanonnal, beváltjuk, és máris újra a miénk amire 50 éve vágyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!