Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Vonanak nem volt egy "kicsit"...

Vonanak nem volt egy "kicsit" elhamarkodott kijelentese, hogy a Jobbik lesz kormanyon 2018-ban?

Figyelt kérdés
2015. szept. 21. 13:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Jav: Nem egykulcsos, egyszámjegyes adót akartam írni. 2017 végére tervezik a bevezetését úgy tudom. Szerintem az egyetlen értelmes intézkedése a Fidesznek az egykulcsos adó volt. Fizettem eleget mások helyett és nem fair, hogy azért mert magasabb a keresetem -amiért tanultam és amiért megdolgoztam!!!! - többet fizessek az államkasszába!Köszi, nem.
2015. okt. 5. 12:20
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem vagyok szociális segélyintézet! Ugyanígy bosszant, hogy mások vígan elvannak az én nyugdíjjárulékomból és vígan élvezik az alapvető eü. szolgáltatásokat az én relatív magas TB befizetésemből. Örvendetes lenne, ha végre mindenhol bevezetnék a névre szóló egyéni számla fogalmát és végre megvalósulna, aki nem dolgozik ne is egyék, ne járjon neki ellátás rendszer! Ez elég radikális, de igazságos is!
2015. okt. 5. 12:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Az egszámjegyű szja-tól olyan messze vagyunk, mint Makó Jeruzsálemtől: minimum 600Mrd Forintos kiesést jelentene.

2015. okt. 5. 12:44
 14/15 anonim ***** válasza:

"vígan élvezik az alapvető eü. szolgáltatásokat az én relatív magas TB befizetésemből"

Ja, annyira vígan élvezik a több hónapos várólistákat gyakorlatilag bármire :-D

2015. okt. 5. 12:59
 15/15 anonim ***** válasza:

Az egykulcsos adó volt a legrosszabb lépés, amit a válság alatt lépni lehetett.

Jó pár cégtől elvette a piacát, a megemelt ÁFA és a az oktatási elvonások a jelentősen rontották a gazdasági teljesítményt, illetve kilátásait.

Az Eü esetében 600Mrd forint több, mint elég lett volna a teljes bérrendezésre, illetve a modernizációra is jutott volna.

Az Eünél az állandó költségek a magasak, ha kizárod belőle az ország felét, akkor sem lesz olcsóbb.

A tanulásodat nem fizette anno ki valaki?

2015. okt. 5. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!