Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Nem nevetséges ez a túlmártíro...

Nem nevetséges ez a túlmártírozás?

Figyelt kérdés

[link]

Nem provokálásnak szánom a kérdést, de ez már a gusztustalan kategória.

Szentélyt nem akarnak neki állítani, csak mert elesett egy kavicsban az operatőr előtt?

Nem akarok veszekedést szítani, de mire jó az, ha ennyire mártírrá avatunk valakit, aki korán sem érdemelné ezt meg? Hisz ez a férfi is a rendőrök elől futott, nehogy regisztrálni kelljen, ez a cikk meg azt sugallja, hogy nyugodtan jöjjenek az illegális menekültek, majd őket is megáldja a jó tündér.

Csak szerintem nem kéne ezt csinálni?

Mit gondoltok?

2015. szept. 20. 13:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Minden jóérzésű ember."

A hatalmas birodalmak sose jóérzésből, szeretetből, emberségből jöttek létre. A konfliktusok se ezeknek hála szűntek meg.

Nagy Sándor, Genghis-Kahn, Oda Nobunaga, Attila se ezeknek hála hoztak létre birodalmakat.

Ezek nem fognak Európából eltűnni csak ha:

- Kitoloncolják őket

- Legyilkolják őket

2015. szept. 20. 14:14
 12/17 Koplárovics Béci ***** válasza:

Egy teljesen új, a korábbinál valószinűleg sokkal jobb életet köszönhet a fickó és a családja László Petrának. Csakhát a vallás az vallás, náluk még a megbocsátás sem működik. Egy (mű)esést simán megért ez az élet. A megrúgott kislány viszont érdekes módon senkit sem érdekelt. Biztos rosszabb volt a menedzsere...

https://www.youtube.com/watch?v=ArQmFlp7xC8

(a video elején)

2015. szept. 20. 14:21
 13/17 anonim ***** válasza:
80%
Az unióban él nagyjából 20 millió muszlim. Most érkezett úgy 300000, amiből átlagosan a 15-20%-a kap menekült státust, azaz 60000 fő. Tudom, hogy a legtöbb jobber képességei szerint, akik többen vannak, mint az ujjai, azok már nagyon sokan vannak, de ez a szám demográfiai szempontból irreleváns. Legális bevándorlóként sokkal többen jönnek át egyébként, csak szólok 2013-ban például 1 millió fő nyert állampolgárságot. Érezzük a különbséget az 1 millió és a 60000 között?
2015. szept. 20. 14:24
 14/17 anonim ***** válasza:

Tök mindegy mennyien jöttek.

Mert jönnek megállás nélkül és szaporodni is fognak.

Nézzétek meg Svédországot, ott rengetegen vannak és most is mennek oda.

És ha többségbe lesznek akkor jön a vallás lecserélése.

A nők nincsenek biztonságban, a svéd zászlót nem lehet kitenni. A múltkor azt olvastam, hogy csoportosan erőszakoltak meg egy csajt a fürdőben és senki nem csinált semmit.

Ennek ellenére bejelentették, hogy befogadják a menekülteket. Komolyan saját magukat akarják kiirtani?

De egyáltalán minek kell afrikaiakat befogadni meg közel-keletieket ha nem bírnak viselkedni. Baj lenne ha Eurpa a fehér emberé maradna???

2015. szept. 20. 14:30
 15/17 anonim ***** válasza:
2015. szept. 20. 14:43
 16/17 anonim ***** válasza:

"Érezzük a különbséget az 1 millió és a 60000 között?"

Te érezed a különbséget egy fehér negyed és egy muszlim városrész között éjszakánként? Mert a világlátott emberek nem érzik...hanem látják. ;)

2015. szept. 20. 15:57
 17/17 anonim ***** válasza:
50%

13: Nem túlzottan érdekel a különbség.

Én úgy vagyok vele, hogy megnézem miért lenne jó nekem, ha jönnének az emigránsok (mert marhára nem menekültek) és miért lenne jó nekem, ha maradnának otthon a seggükön.

Szóval pro: nincs. Legalábbis nem tudok róla. Miért lenne nekem attól jobb, hogy idejön egy totál más kultúrából egy olyan réteg, aki ha nem kapja meg azt, amit akar, akkor kővel dobálózik (van elég proli így is itthon).

Kontra: Sok van. Jó közbiztonság, alacsony terhelésű szociális háló, a saját "fajtám" között lehetek és ettől jobban érzem magam...

Szóval, miért is támogassam a bevándorlókat? Lassan az "engedd be a tótot, kiver a házadból" mondást le kellene cserélni "engedd be a muszlimot, kiver a házadból" mondásra, komolyan.

2015. szept. 20. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!