Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ti ezt elhiszitek, hogy a...

Ti ezt elhiszitek, hogy a menekültek álcázott terroristák, és rossz szándékból jönnek ide?

Figyelt kérdés
Szerintem ennek nincs valóságalapja, ti hogy gondoljátok?
2015. szept. 14. 16:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
(és rossz szándékból jönnek ide?) Jó szándékból mér jönnének terroristák? Ha mégis akkor nem terroristák hanem turisták.
2015. szept. 14. 18:34
 12/23 A kérdező kommentje:
11-es: nem a terroristákra értettem a rossz szándékot, hanem a menekültekre...
2015. szept. 14. 18:40
 13/23 anonim ***** válasza:
Az összes biztos nem az, de az is biztos, hogy nagyon sok terrorista van köztük. És mivel ezt lehetetlen azonnal kiszűrni, nem lenne szabad beengedni egyet sem.
2015. szept. 14. 18:42
 14/23 anonim ***** válasza:

Potenciális, később beszervezhető, az "újvilágban" csalódott biztosan.

De kiképzett, harckész terrorista? Minek?

Az bejön tökéletesen hamisított papírokkal egyenest a nagykapun. Majd francokat fogják kockáztatni tengeren, azonosítási procedúrákon, táborokon át.

2015. szept. 14. 18:50
 15/23 Koplárovics Béci ***** válasza:

Ha csak 1db terrorista van köztük, már az is több, mint amennyire szüksége van Európának. Azt mindenesetre már most elérték, hogy az EU idióta vezetői egymás torkának essenek és egymást mocskolják. És ez még csak néhány békés ember. Mi lesz, ha odáig jutnak és erősödnek, hogy tényleg katonák jönnek majd? Ahogy az ISIS tervezgette még tavaly.

[link]

Addigra lehet, hogy az EU magától összedől, az ISIS, Putyin, meg még az USA is röhögve csak egy cigit meg egy kávét kér...

2015. szept. 14. 19:12
 16/23 anonim ***** válasza:

Potenciális, később beszervezhető, az "újvilágban" csalódott biztosan.

De kiképzett, harckész terrorista? Minek?

Az bejön tökéletesen hamisított papírokkal egyenest a nagykapun. Majd francokat fogják kockáztatni tengeren, azonosítási procedúrákon, táborokon át.

2015. szept. 14. 20:00
 17/23 anonim ***** válasza:
2015. szept. 14. 22:09
 18/23 anonim ***** válasza:

Ki hagytál két szót:

Ti elhiszitek, hogy a bevándorlók KÖZÖTT VANNAK álcázott terroristák...

És a válasz, igen.

2015. szept. 14. 23:20
 19/23 A kérdező kommentje:
18-as, abba én is 100% biztos vagyok, hogy vannak köztük terroristák, de direkt nem írtam oda azt a közöttet, mert sokan azt hiszik hogy az összes bevándorló az...
2015. szept. 15. 15:17
 20/23 anonim ***** válasza:
de a többiből is könnyen terrorista lesz ha európa nem nyalja ki a seggüket
2015. szept. 15. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!