Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ma van a világtörténelem...

Ma van a világtörténelem második legnagyobb átverésének a 14. évfordulója. Ti hogyan emlékeztek arra a napra? Mit csináltatok akkor?

2015. szept. 11. 23:16
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
20%
Azt hiszed valaki meg is nézi a videóid amit belinkelsz? Ezt tanítják nektek valahol, vagy mi? Minden egyes konteós ezt a módszert használja, hogy belinkel 80 féle videót, amiben egy random csávó beszél, és azt várják, hogy majd szépen végignézzük egyesével és kommentáljuk. Ha most csinálok neked egy videót amiben 1 órán át arról pofázok, hogy a Nap kering a Föld körül akkor elhinnéd ugye?
2015. szept. 13. 09:40
 22/29 anonim ***** válasza:
39%

20/ "A támadással kapcsolatban minden "gyanús dolog" meg lett cáfolva és el lett magyarázva, csak kell egy bizonyos tudásszint ahhoz hogy felfogd."

Minden cáfolatra hasonlóan magas szintű ellen-cáfolat áll rendelkezésre, és a "segghülye" pék meg balettáncos egyáltalán nincs kint vele a vízből, mert nem az ő szintjén van.

A kincstári fizetett szakértőknél nagyobb számú "független" szakértő képes bizonyítani a hivatalos magarázat tarthatatlanságát, akárhányszor.

De a lényeg nem ez.

Hane hogy a túlnyomó többség egyszerűen el tudja hinni, hogy az USA kormánya képes ilyen aljasságra.

Azért, mert már olyan sokszor be volt csapva, és zsigerből nem hisz.

Ami meg a Windows 10-est illeti... az 1980-as évek elejétől vagyok informatikus, és programoztam az IBM-nél akkoriban amikor még a Microsoft adta az op rendszert...

És már akkor voltak érdekes dolgok...

Úgyhogy halványan hallottam a registry-ről is.

De a helyzet az, hogy nem mindenki informatikus, és "segghülye" a rendszerszintű védelemhez, és ezt használja ki a Microszoft-tól kezdve a Facebookon keresztül az Androidig minden CIA fedőcég...

2015. szept. 13. 22:13
 23/29 anonim ***** válasza:
31%

Magas szintű ellen-cáfolat... AHAHAHAHAHA :) Akarod mondani személyes kétely és sötét műveletlenség? Egyik sem cáfolat. Kereken 0 azaz nulla valódi érvet és bizonyítékot tudtok felhozni.

Az sem érdekel senkit sem hogy ki mit "hisz" és milyen agyhalott rémtörténeteket találtok ki, ha egyszer képtelenek vagytok bizonyítani.

2015. szept. 13. 22:19
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

"Minden cáfolatra hasonlóan magas szintű ellen-cáfolat áll rendelkezésre,"

Nem, ilyenek nem leteznek. Levegoben logo, minden valosagalapot es elemi logikat nelkulozo allitasok vannak, amiket mind egy szalig megcafoltak, raadasul egy csomo olyan marhasag is kering, amit az ember némi szakmai tudassal egyszeruen korberohog.

Persze egy atlagember akinek fogalma sincs egy csomo dologrol, konnyen megvezetheto magabiztosnak latszo szovegekkel.

2015. szept. 13. 22:37
 25/29 anonim ***** válasza:
20%

24/ "Persze egy atlagember akinek fogalma sincs egy csomo dologrol, konnyen megvezetheto magabiztosnak latszo szovegekkel."

A kincstári mantra is ugyanolyan magabiztos halandzsa, arra épít, hogy Gipsz Jakab úgyse érti...

És Gipsz Jakab egyszerűen nem hisz annak aki folyamatosan hazudik, és valós gazdasági teljesítmények helyett lehallgatásokkal, "pénznyomtatással", csalásokkal, zsarolásokkal, háborúkkal, tömegmészárlásokkal biztosítja fennmaradását és gigalomániás pazarló életstílusát...

2015. szept. 13. 22:53
 26/29 anonim ***** válasza:
9%
Még mindig senkit nem érdekel hogy gipszjakab a nulla hozzáértésével és kisebbségi komplexusával mit hisz. A tények a "kincstári" verziót támasztják alá és ez az egyetlen ami számít.
2015. szept. 14. 00:10
 27/29 anonim ***** válasza:
Építészmérnökkét dolgoztam távol-keleti építkezéseken, és aki itt azt állítja, hogy ő mérnök, és hisz a konteóban, abban biztos lehettek, hogy köze sincs a szakmához. A repülőgépek becsapódása okozhatta az épület összeomlását, azt állíthatjátok, hogy nem az okozta, de hogy okozhatta, azt tagadni, az simán csak hülyeség.
2016. febr. 22. 16:57
 28/29 anonim ***** válasza:
Épp Bagdadban voltam egy embert fuvaroztam kocsival, mikor látom hogy az utcán nagy tömegnyi ember tapsol, ujjong. Nem értettem miket ordibáltak és azt se hogy miért lengetnek arab zászlót. Bementem egy kebaboshoz, aztán a TV-nek köszönhetően értesültem a dolgokról.
2016. szept. 11. 21:40
 29/29 anonim válasza:
A batyam eppen repulon volt es az usaba tartott, en a gyerekekkel sutottem itthon, amikor a sogorom hivott, hogy langokban all Amerika, kitor az ujabb vilaghaboru. Utananeztem a tortenteknek, es kisebb szivinfarktust kaptam, amikor rajottem, hogy a tesom is a kozelbe volt, raadasul reg informalodtam vele kapcsolatban. Par ora stressz utan hivott, hogy o egy masik gepen volt, es epsegbe leszalltak:)
2017. jan. 10. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!