Angela Merkel teljesen meghülyült?
Normális volt az valaha is?
Vajon előkészítette a csadorját? :D
Merkel asszony nem mai csirke.
Lassan 62 éves lesz.
Szerintem, ő maga sem tudja, hogy mit csináljon.
20:31
Szerintem tudná,hogy mit csináljon,csak nem hagyják neki.
Vagy isten tudja, lehet tetszene neki a hárem élet.
Ezt a németek osztogatják.
Egyébként ennyi köpönyegforgató még a magyar politikus sincs.
2013-as szavazás előtt azt mondta hogy az útdíj a cdu részéről ki van zárva. Megnyerték, 2 hét múlva már azt mondta hogy hát el tudná képzelni.
Ekkora pofátlanságot még magyarországon sem láttam. Ott legalább kivártak pár hónapot, majd megmondták hogy ház kevés a pénz meg előző kormány blabla. De nem így 2 hét után az emberek pofájába röhögve.
Egyébként is tudja valaki hogy hogy került hatalomra? Hogy pátyolgatta Kohl, és hogy szúrta hátba korrupciós váddal? A politiku itt is csak politikus.
A legtöbb liberális nem teljesen normális. Ennek oka az a birkaszellem, ami utcára viszi a békemeneteseket is.
Sajnos Merkel a birkák közé tartozik.
Ma már zwangsvermietungról azaz kényszerbérbeadásról beszélnek. Magyarul ha nem adod ki az üres ingatlanodat, köteleznek rá. Mikor jön az hogy ha több szobád van akkor oda is köteles vagy beengedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!