Szerintetek ha megindulnak gyalog a migransok hamarosan vege lehet ezeknek az allapotoknak?
Nem.
1, Jönnek még mindig Szerbia felől. Tegnapi nap folyamán több mint 200 embert "fogtak" el.
2, Nem biztos átmehetnek az Osztrák határon.
3, A menekülttáborokban még mindig több ezren vannak.
Én azt nem értem, hogy mégis mire számítanak? Boldogan elgyalogolnak Bécsig? Az osztrákok meg majd virágkoszorúval várják őket Hegyeahalomnál? Agyrém. Aztán majd nekiállnak bosszankodni, hogy a magyar állam nem fut utánuk az autópályán a jól megérdemelt szendvicsükkel...
A rendőrség nem állíthatja meg őket, szóval elméletileg akár a határig is elmehetnek. Arra leszek kíváncsi, hogy akkor mi lesz?
Ausztriában már mentesítő konvojt szerveznek nekik
Mondjuk az érdekes, hogy ha én vinnék menekülteket az embercsempészet lenne ha ők viszik akkor az rendben van.
Na vigyék nyugodtan akkor mi is nyugodtabbak leszünk
Azt olvastam, hogy vasárnap reggel indulna az autós konvoj, addig szerintem odaérnek maguktól is.
Azért nem avatkozhatnak közbe a rendőrök,mert nincs joguk kényszeríteni őket arra, hogy hova menjenek, nem kényszeríthetik őket semmire. Max. megkérhetik őket, hogy menjenek be a táborba, de láthatod, hogy nem működnek együtt. Amíg nem tesznek valamit ami miatt őrizetbe lehet őket venni, addig oda mennek ahová akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!