Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért van ez a kétszínűség...

Miért van ez a kétszínűség Magyarországgal szemben az EU-ban? (Schengen-menekültek)

Figyelt kérdés

Angela Merkel megfenyegette Magyarországot, hogy ha továbbengedjük őket, akkor a Schengen-i megállapodást is felfüggeszthetik az országgal szemben.

De azzal miért nincs gondjuk, hogy Bulgária és Görögország, akik szintén EU-tagok, csak simán továbbengedik ezt a rengeteg menekültet? Görögország ráadásul Schengen tag is.

Ha Magyarország továbbengedi őket, akkor az súlyos probléma, ha Görögország és Bulgária engedi őket tovább, az rendben van?

2015. szept. 2. 06:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezek nem menekültek. Addig menekült valaki, amíg az első biztonságos országba el nem jut. Onnantól megélhetési bevándorlók.
2015. szept. 2. 15:30
 12/15 anonim ***** válasza:
ezt hol mondta Merkel?Mert én még legutóbb azt hallottam, hogy pont, hogy dícséretet kaptunk amiért igyekszünk megállítani őket és felevesszük az adatait. Kétlem, hogy Merkel bármi ilyet mondott volna országunkra....egyébként meg sztem a színfalak mögött mindenki ugyanolyan megosztott ebben a dologban mint mi.
2015. szept. 2. 16:12
 13/15 anonim ***** válasza:

Én is hallottam, ez utalás volt, nem mondta konkrétan, de ez volt a lényeg. Kérdező, igazad van, és akkor a német és angol hírcsatornák itt tudósítanak hogy mi mennyire szemetek vagyunk :)

Az olaszokkal ki foglalkozik? ...

Szerintem engedjék őket a pecsába, menjenek és egye meg Merkel amit főzött.

Nagyapám mondta: merkel más f-zával veri a csalánt. :)

Az a baj hogy magyarföld tűri azt, hogy hogy bánjanak vele az euban. Görögország meg azt csinál amit akar. Kell egy bűnbak, ez az ország meg felvállalja ezt a szerepet. Ez itt a nagy hiba. Még a végén a szíriai stb háborúk is a mi hibánk lesz.

2015. szept. 2. 18:46
 14/15 anonim ***** válasza:
hát ez igaz utolsó. éppen tegnap ment este a hírekben, hogy ócsárolták a magyarokat külföldi hírcsatornák, hogy mert láttak egy annyit, hogy Budapesten az utcán alszanak a migránsok és az agyon iskolázott riporterek egyből azt szűrték le, hogy nem gondoskodunk róluk, és ezt terjesztik rólunk direktbe, hogy a magyarok sokkal rosszabb ellátást nyújtanak mint a nyugatiak....fel is vettem a híradót egyből és feltettem a netre angolul, hogy hogy hazudnak rólunk az unióban miközben ereje felett teljesít az ország...olyanokat forgatnak ki, hogy lekamerázzák ahogy a kerítésen simán beengedik a menekülteket a magyar rendőrök...nyilván ez a jogi előírás, tehát nem tud mit tenni,ezt persze úgy akarják beállítani, hogy eu-t miattunk lepik el a menekültek mert mi simán beengedjük őket....közben meg pont nem....a másik meg az utcán alvást mutogatják a telített menekülttáboraink helyett, hogy rasszistának és kirekesztőnek és nem törődömnek állítsanak be minket. De persze az olaszok azok hősök,mert kimentik őket a vízből utána meg hagyják őket a tengerparton sziklákon aludni....ők szentek,mert erejükön felül tesznek meg mindent.És csakis azért alszanak a sziklákon mert már annyian vannak, magyarok meg szemetek mert nem is akarnak róluk gondoskodni és azért alszanak az utcán. érted így forgatja ki a média az embernek minden tettét, hogy kiemel egy képet és úgy állítja be a világ szemében ahogyan akarja. Hidd el így forgatták ki az eseményeket a zsidókról, hogy mit csinálnak a palesztínokkal és állították be azokat meg szentnek miközben azok meg a saját gyerekeiket robbantgatják amugy....de érted....a média ilyen egy hazug sz*r.hát tegyünk ellene...én már felraktam a tegnapi híradást és aláírtam az igazságot arról amit ott mutogatnak.hát még fogok is készíteni videókat, hogy valójában hogy is viselkednek itt a menekültek.és, hogy hogyan gondoskodnak a magyarok....ha a nyugati média betámad minket akkor nekünk nem szabad ugyanolyan mujáknak lennünk mint a zsidóknak hagyni, hogy befeketítsenek minket olyanokkal is amiket el sem követtünk, hanem vissza kell támadni és meg kell mutatni az igazságot amit a drágalátos nyugati média teljesen elferdít. ott is rákeresnek az emberek youtubon magyarokra...csináljon szépen mindenki videót, hogy jogos legyen a védelmünk
2015. szept. 3. 10:04
 15/15 anonim ***** válasza:

zsuzsimuzsi!

A magam részéről megköszönöm a magyarságért való kiállásodat!

2015. szept. 3. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!