Mit szóltok ahhoz, hogy Merkel visszatáncol szíreket befogadó ígéreteiből?
Ma már megpendítette hogy visszatérnének a dublini egyezményhez
na ennyit arról hogy felelős vezetők mennyit adhatnak üres ígéretekre: nagyon is indokolt volt a kerítés és ezt egyre többen fogják elismerni
főleg ha már Horvátország is kénytelen lesz megépíteni és az olasz népharag is kikényszeríti a haditengerészet bevetését
Én diplomáciának és kínos magyarázkodásnak nevezném!!!
Kérdés, hogy közvetlenül Merkel szájából hallottad-e az ígéretet és a visszatáncolást, vagy az egy idő óta önjáró, véleményformáló, politikacsináló sajtóból. Nem mindegy. Ma Merkel azt mondta - egy újság szerint -, hogy félreértés, hogy "minden szíriai jöhet Németországba". Mi volt eredetileg a Merkel ígéret pontos megfogalmazása?
A "visszatérnének a dublini egyezményhez" kitételt a Merkelt idéző újságcikk máshogy fogalmazza: Németország ... a Dublin III. rendelet alkalmazásától pedig nem térhet el". Visszatérésről akkor lehetne beszélni, ha már hatálytalanították volna, de nem tették, csak szövegeltek róla - megint csak az újságok -, hogy részben hatálytalanítani KELLENE. lehet tudni, hogy mi hangzott el felelős politikus szájából, és mi az, ami újságírói sz*rkavarás?
Mai hír - újsághír - szerint Mina Andreeva, az Európai Bizottság szóvivője hangsúlyozta, hogy az Európai Unió határainak védelme és annak módjának megválasztása kizárólagos tagállami hatáskör. Ennek ellenére szövegelnek, hogy "a bizottság nem támogatja a kerítések építését, más határőrizeti megoldásokat szorgalmaz". Mi ez, ha nem sz*rkavarás? A mi dolgunk, milyen módon védjük a határt, de ha megtesszük, kifogásolják.
Az EU minimum következetlen! És működésképtelen. Szerintem.
"ha neked ez az MNO nem felel meg akkor keresel magadnak!
nem vagyok a csicskád pubikám!!!!"
Első szabály ha politikáról beszélsz: Ne süllyed le egy tini szintjére...
Részlet a "Poltika kategória - magyar" szótárból:
"Hiteles forrást" = "Erre semmi értelmeset nem tudok mondani".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!