Mit csinálnak majd a bevándorlók, ha megérkeztek a végcélhoz?
Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy minden király volt, nem buktak le sehol, megáll a vonat/autóbusz Berlinben, Párizsban, illetőleg Londonban, és leszáll a boldog migráns. Oké, és hogyan tovább?
Nekiáll bömbözni hogy "lakást nekem, pénzt nekem, kaját nekem, oááááá!!! oááááá!!!" vagy mi?
2015. aug. 31. 17:40
11/15 anonim válasza:
Kuncsorognak majd a különféle segélyekért,mert dolgozni nem fognak az biztos.De sajnos van egy olyan gyanúm,hogy ezek nem véletlenül lepik el európát.
12/15 anonim válasza:
Hát figyelj én szerintem dolgozni nem fognak, nyelvet sem fogják megtanulni végül is minek ha nem dolgoznak...Bűnöznek,lopnak,csalnak és elfoglalják az országokat.. Lehet elkezdenek majd háborúzni itt is meg kivégezni az embereket.. Érdekes több férfi jön mint nő meg gyerek!! Lehet tényleg készülnek majd valamire. Mocskos undorítóak lopnak csalnak meg ki tudja milyen vírusokat hoznak.. Mi lesz ebből a világból ajajj :(
13/15 anonim válasza:
Nagy baj lehet ebből.Feltünően sok katonakorú férfi van köztük.Remélem Magyarország megússza.
14/15 anonim válasza:
Konkrétan 83%-uk katonakorú férfi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!