Mit csinálnak majd a bevándorlók, ha megérkeztek a végcélhoz?
Tegyük fel hogy minden király volt, nem buktak le sehol, megáll a vonat/autóbusz Berlinben, Párizsban, illetőleg Londonban, és leszáll a boldog migráns. Oké, és hogyan tovább?
Nekiáll bömbözni hogy "lakást nekem, pénzt nekem, kaját nekem, oááááá!!! oááááá!!!" vagy mi?
Szerinted mégis mit? Semmit! Majd élősködik a német, holland, osztrák, svéd stb állam pénzén.
Nem fognak ezek dolgozni ott se. Egyfelől nem is akarnak, másfelöl nem is tudnak.
Gondolj bele a legtöbb nem rendelkezik semmiféle tudással, szekmával. Amelyik meg igen ott is olyan nagy a technológiai szakadék, hogy képtelen áthidalni.
A másik a munkakultúra. Többség nincs hozzászokva a nyugati munkakultúrához. Ahhoz hogy vannak minőségbeli elvárások, hogy ez kapitalista világ ahol mi szolgáltatunk azért hogy vevő ide hozzánk hozza a pénzét. Legtöbb ezt nem ismeri.
És akkor nem beszéltem nyelvi hiányosságokról. Németül, svédül, hollandul egyik sem beszél.
Megtanitjak a nemeteket a tevelegeltetes tudomanyara es a homok szemezesere. Megmutatjak a nyugatnak, hogy nem kell puccos hazakban elni, eleg tabort verni akarhol. Jo peldat fognak mutatni embersegbol, hogy kell lazadni ha enni adnak.
Van meg mit tanulnunk toluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!