Nektek melyik a szimpatikusabb:az európai-féle liberalizmus, multikulturalizmus vagy Oroszország-féle konzervativizmus?
Egyik sem.
Nekem az eredeti "régi" Európa tetszik.
A mait gusztustalannak tartom, a multikulturalizmust meg a transzegender liberálisokat meg különösen.
14, 15:
Európában a felvilágosodás óta van nagyrészt liberalizmus, cirka 2-300 éve, szóval ne gyere az ilyen "bezzeg az én időmben" hülyeséggel.
"Szerintem a b_zikat imádni vagy a saját hazánkat gyűlölni nem 2-300 éve kötelező."
És ki mondta neked hogy imádnod kell vagy gyűlölnöd bármit is?
"Egyik sem.
Nekem az eredeti 'régi' Európa tetszik."
Nekem is. Az az idő, amikor még nem sz*art mindenki mindenre és mindenkire, amikor még nem a karrier és a pénz volt az emberek egyetlen célja, nem volt divat a perverziókat reklámozni, a társadalmat rombolni, az eltérő kultúrákat beengedni. Igaz, én ősembernek számítok állítólag, mert a fogyasztói társadalom és a globalizáció legtöbb "vívmányát" is megvetem. Mindegy, nem tart már sokáig, változnak az idők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!