Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért nem keresztelik meg az...

Miért nem keresztelik meg az Európába érkező menekülteket?

Figyelt kérdés
Bejöhet a határon, de csak keresztényként.
2015. aug. 31. 14:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
#10! Honnan tudjuk?
2015. aug. 31. 15:45
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted mi változna azzal, ha megkeresztelnék öket?
2015. aug. 31. 15:45
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Aki Europaban szuletett, de nem keresztelkedett meg, az nem magyar/angol/nemet/stb? Errol mindenki maga kell, hogy dontson, vagy csecsemo korban a szulei... Csehorszag 80%-a ateista. Akkor oket ki kell zarni az EU-bol? Vagy nem is europai orszag? Sot, Torokorszag EU-csatlakozasi kerelme evek ota elbiralas alatt van. Szerintem nem fognak csatlakozni, de ennek inkabb gazdasagi okai vannak, nem vallasi. Egy szkularizalt muszlim orszagnak epp annyi letjogosultsaga lenne az EU-ban (megintcsak szerintem), mint egy kereszteny orszagnak, ahol szinten elkulonul a gazdasag es a politika a vallastol. Ugyanez igaz egyenek szintjen is. Nem attol leszel europai, hogy meg vagy keresztelve, hanem attol, hogy egy europai orszag allampolgara vagy. Az EU-allampolgarsagnak is ugyanezek a feltetelei, a keresztseg felvetelerol nem szol a fama. Ha a menekultek meg akarjak tartani a vallasukat nekem az is rendben van, en elfogadom oket. Ez a krisztusi szeretet.
2015. aug. 31. 15:46
 14/18 anonim ***** válasza:

'Azt meg aztán végképp nem értem, hogy miért kell lepontozni, ha nem értek egyet veled...

Legalább akkor kifejthetnéd, hogy miért gondolod úgy, hogy valaki jobb ember lesz, ha locsolnak rá egy kis szenteltvizet. Nem lepontozással kéne kiállni az igazad mellett...'

Azért, mert azt a piros bizgerét könnyebb nyomogatni, mint válaszolni érveléssel alátámasztva.

15/18 anonim ***** válasza:
Szekularizalt*
 16/18 anonim ***** válasza:
Igen, könnyebb egy piros kis kacsóra ráklikkelin, mint értelmesen válaszolni valamire, csak egy fokkal kevésbé intelligens...
2015. aug. 31. 15:50
 17/18 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Bejöhet a határon, de csak keresztényként."

És akkor mi lesz, ha megkeresztelik? Nem attól lesz valaki keresztény vagy akármilyen vallású, mert átesik egy rituálén.

2015. aug. 31. 17:24
 18/18 anonim ***** válasza:
Mert aki megpróbálná, azt ott helyben agyonvernék.
2015. aug. 31. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!