Putyint miért nem vetik meg amiért kijelentette, hogy Oroszország nem fogad menekülteket?
És még kicsit incselkedett is, hogy aki a Sharia törvényei szerint akar élni az menjen ODA, ahol úgy élnek, nekik nincs szükségük erre. És még azt is hozzátette, hogy nem érdekli másod véleménye, ha nem értenek vele egyet.
Ő miért tehette ezt meg? Vagy ő túl nagy kutya, hogy ráugassanak? (ellenben Viktorkával)
Igen ő túl nagy kutya, de eu tagoknak kötelező és mi emberségesek vagyunk mint oroszország
én putyin helyébe mondanám, h gyertek szíriaiak, szibéria úgy is lakatlan
Putyin a világ egyik legbefolyásosabb embere, egyesek szerint a leggazdagabb is.
Oroszország gyakorlatilag azt csinál, amit akar, senkinek nem tartozik felelősséggel.
Azért van ott most is 350 000 menekült, mert nem fogad be egyet sem :D
Egyébként amit előzők mondtak: egyszerűen megteheti, hogy szrik majdnem mindenbe.
"És még kicsit incselkedett is, hogy aki a Sharia törvényei szerint akar élni az menjen ODA, ahol úgy élnek, nekik nincs szükségük erre."
Nincs?
1.) Moszkva lakossága nagyobb mint Magyarország teljes népessége.
2.) Oroszországban alapból élnek muszlimok, ezek nem menekültek. 10-15% az alap muszlim lakosság
Habár kicsit ijesztőek a videók amiket linkeltél. Ugyan ilyen képeket láttam Párizsról.
Kíváncsi leszek, hogy mondjuk Berlinben vagy más német nagyvárosban, hogy fogják ezt tűrni a németek...
"Habár kicsit ijesztőek a videók amiket linkeltél."
Én is rendesen teleraktam a gatyám a sok imádkozó ember láttán. Nem is értem, miért tűrik ezt meg.
"Na meg Putyin konzervatív"
Ilyen finoman megfogalmazva még nem láttam leírva a "diktátor" szót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!