Az arab menekülteket miért nem fogadják be olyan gazdag arab országok mint Szaúd-Arábia, Kuvait, Egyesült Arab Emirátusok? Lehetséges, hogy Európa tudatos iszlám megszállása folyik, hogy Európából iszlám kontinens legyen?
"Én csak annyit szeretnék, hogy menjenek békességbe haza a saját kontinenseikre, saját civilizációjukba. Ott teremtsenek maguknak élhetőbb, jobb életet."
Szerintem ők is inkább otthon élnének ha hagynák. Mint már mondtam Európa nagymértékben felelős az ottani háborukért.
"Németországban a felmérések szerint a lakosság 69. százaléka ellenzi a menekültek befogadását. "
Ez nem szeretet kérdése. Adót sem szeretnek az emberek fizetnu mégis muszály. Európa eddig ugy állitotta be magát hogy ők a legemberségesebbek és szolidárisabbak a világon. Élen járt mikor emberi jogokból kellet kioktatni másokat. Akkor most tessék segiteni.
"
Szerintem ők is inkább otthon élnének ha hagynák. Mint már mondtam Európa nagymértékben felelős az ottani háborukért". Ez nevetséges. Ilyen alapon fel lehet emlegetni azokat a háborúkat és károkat amiket a török birodalom okozott Európának és amely birodalomnak az arabok is részesei voltak. Föl lehetne emlegetni fehér keresztények lemészárlását amikor is az iszlám fegyverrel akarta meghódítani Európát. Egy európai ország sem kényszeríthető a menekültek befogadására. Ha a kormányok Európában ezt megteszik akkor számolhatnak a saját nemzeteik felháborodásával és sajnos újabb etnikai konfliktusokkal a kontinensen.
"Ilyen alapon fel lehet emlegetni azokat a háborúkat és károkat amiket a török birodalom okozott Európának és amely birodalomnak az arabok is részesei voltak."
Történelem tudásod kicsit hiányos. Keresztes háborúkrol hallotál már.Egyébként meg amiről te beszélsz az 500 éve volt, ez pedig most történik. Több milló muszlim halt meg Afganisztánban, Irakban, Szirában és Libiában az USA és a NATO háboruinak következtében. Európai országok egyértelmüen az USA mellett voltak, többen katonai támogatást is küldetk, tehát egyértelmü hogy felelőssek a kialakult helyzetért.
Népszavazást kiirni erről nagyon buta dolog mert ahogy mondtam ez olyan mintha azt kérdeznéd akarsz-e adót fizetni. Szinte biztos hogy nem lesz a válasz viszont ez senkinek sem jo. Aki nemmel szavaz azt rasszistának fogják megbélyegezni és idővel ők is megbánják, már akinek van lelkiismerete. 2004-ben volt egy hasnló népszavazás Magyarországon. Arról szólt hogy kapjanak-e állampolgárságot a határon tuli magyarok. Az ilyen csak arra jo hogy megutálják egymást az emberek.
Két dolog lehet, segitünk, vagy ezek az emberek meghalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!