Az arab menekülteket miért nem fogadják be olyan gazdag arab országok mint Szaúd-Arábia, Kuvait, Egyesült Arab Emirátusok? Lehetséges, hogy Európa tudatos iszlám megszállása folyik, hogy Európából iszlám kontinens legyen?
"Ezek az arab népcsoportok már akkor is gyilkolták egymást amikor az EU még nem is létezett, illetve amikor Amerika még nem is foglalkozott velük. Primitív buta emberek. Megjegyzem azt se felejtsük el volt amikor fegyverrel törtek rá Európára, mert a török hadsereg jelentős része arabokból állt. Akkor is meg akarták szállni egész Európát. Dobó István ha élne tudna mesélni."
Ez például szerintem egyáltalán nem igaz. Isz. 800-900 körül az iszlám világ jóval fejlettebb volt az európainál. Tudományos téren is messze verték az akkor tényleg sötétségben levő európai kultúrát, ami elzárkózott minden ókori tudományos eredménytől az akkori beszűkült keresztény látásmód miatt. Az arabok voltak akik az ókori görögök eredményeit lementetek, továbbfolyatták, akár még a mai számokat is pont ezért köszönhetjük nekik. Virágzó és stabil, békés mega-civilizáció volt számos különböző népcsoportot magábafoglalva Spanyolországtól Indiáig.
Aztán jöttek a kereszteshadjáratok, amikor vérrel ázott Jeruzsálem, az európaiak mindenkit lekaszaboltak. Ott akkor valóban kizökkentek a dolgok, és eléggé bekeményítettek az arabok is. Aztán később erre jött az ottomán birodalom, ami már kicsit másképp állt a dolgokhoz. De a 19. századra szépen lecsengett, és akkor megint jöttek az angolok, franciák stb. akik megint mindenbe belepiszkáltak, gyarmatosítottak, államhatárokat húztak saját kedvük szerint. Háborúztak Napóleoni háborúkban, a 2. vh.rúban is, aztán odabiggyeszteték izraelt és a saját maguk által kreált határokat. Aztán néhány évvel később meg jött az USA amikor az kiderült, hogy itt van a világ olajkészleteinek nagy része, és az 50-es évek óta folyamatosan saját érdekei szerint "basz**ik".
Mint látod nem véletlen, hogy például most egy mukkot nem szólt semelyik Amerikai vagy EU politikus (aki pedig azonnal vinnyog ha a világ másik oldalán valami csúnya dolog történik), meg az újságok is alig írnak arról hogy Jemenben a múlt héten a Szaudiak bedaráltak több tízezer civilt (sítát). (megjegyzem, a legkorszerűbb amerikai fegyverekkel). Az már más kategóriába esik, az Ádeni öböl biztosítása top prioritás. Buták vagy nem buták, minden ami ott történik közvetett módon a nyugati ember kapzsisága okozza.
Szaúd-Arábia: 70000 menekült, Kuvait: 95000 menekült, UAE: 200 menekült.
Néhány másik adat: Törökország: 1700000 menekült, Libanon: 1160000 menekült, Irán: 980000 menekült.
Szíriai belső menekült: 7630000, iraki belső menekült: 3600000.
Magyarország: 4000 menekült, EU: 400000 menekült.
"A menekülted mind az euba jönnek, mer itten ki van nyalva a seggük" mítosz: lerombolva.
"Ha hülyeségnek tartod miért válaszolsz rá? Ha annyira szereted az arabokat akkor fogad be Őket a saját lakásodba."
Honnan veszed, hogy szeretem az arabokat, te gyökér?
Én csak azt mondom, hogy ez a rohadt kérdés már százszor meg lett neked válaszolva, de te csak azért is felteszed százegyedszerre is, mert nem bírod megérteni a lényeget.
"Magyarország: 4000 menekült, EU: 400000 menekült.
"A menekülted mind az euba jönnek, mer itten ki van nyalva a seggük" mítosz: lerombolva." Egy is sok. Ráadásul most is özönlenek.
Kérdező, a 'gyökér" nyilván számodra nem személyeskedés. Már ha tőled indul ki. Bezzeg a jó sok alappal más mondaná ugyanezt, tán a kalasnyikovot is előkapnád.
Amint látom konkrét érvek rád nem hatnak, ha nem illeszkednek a szemléletedhez. Vettem a fáradságot, hogy végigolvassalak (ennyi fölösleges idő az életemből). Értem én, hogy sikerélményre vágysz. Mindenki ezt szeretné. Még az a szerencsétlen is, aki idáig futott, pedig otthon nálad jobb létben és értelmesebben éldegélt eddig. Vajon mi hajthatta el ebből? És vajon te mitől indulnál be - bárhová? Igen, van olyan állapot, amikor a sikerélményt csak a gyűlölet és mások lealázása jelentheti. Nem könnyű ez ellen felvenni a küzdelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!