Donald Trumpról és Hillary Clintonról mit gondoltok?
Most már jó, először magyar politikába raktam bele.
És ha Trump meg Clinton indulna?
Trump egy vicc. Az az ember egy TV-s személyiség, de semmiképpen sem elnökségre való. Elég ha megnézed bármelyik nyilatkozatát, szereplését. Azért van jelenleg akkora támogatottsága, mert bejön az amcsik egy bizonyos rétegének, azzal, hogy folyton a mexikóiakat és kínaiakat pocskondiázza. Viszont a republikánusok semmiképpen sem fogják őt indítani.
Hillarynak van jelenleg a legnagyobb esélye megnyerni a választásokat. Habár sok "sár" tapadt rá a múltjából, így is nagy a támogatottsága, és még a demokraták is simán indíthatják.
Tényleg Bernie Sanders lenne a legjobb választás, de mivel nem tartozik egyik "nagy párthoz" sem, ezért elég kevesen tudnak róla, nem tud elég nagy kampányt csinálni, ezért kicsi a támogatottsága.
Demokraták közül Bernie Sander jobb választás lenne, egyértelmű.
Republikánusok közül ki lenne a legjobb? Ted Cruz? Jeb Bush?
4-es vagyok, igaz, elfelejtettem, hogy Sanders a Demokraták jelöltje, és nem egyéni jelölt.
Egyébként senki nem lenne jobb a Republikánusoktól... Alapból a Republikánusok felfogásával van a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!