Finnország, Svédország, és Norvégia közül melyikben a legkevésbé súlyos az Afrikai menekült helyzet?
Szerintem is Finnország.
Svédország meg egy fertő, mindenkit befogad.
Finnországban alapból elég kevés odavándorolt van, ott van a legkevesebb muszlim a három felsorolt ország közül.
Norvégiába pedig nem mehet akárki. Nem is tagja az EU-nak sem. Az Unióból is csak jól képzett embereket fogadnak. Norvégia mint ország alapból nem igazán vallásos, a muszlimok ott pedig teljesen asszimilálódnak. Tanultak, sokan csak "papíron muszlimok". Az ottani muszlimok gyerekei is már norvég szokások szerint vannak nevelve.
Svédország pedig folyamatosan süllyed, az ottani muzulmán lakosság jelentős része a svédek jólétét akarja, viszont nem hajlandóak a saját "kultúrájuk" deviáns aspektusait elhagyni (ehhez még hozzá jön, hogy a politika is mellettük áll), ezzel az egész országot a szakadékba rántva. A bűncselekmények elkövetői is nagy részben ehhez a népcsoporthoz tartoznak.
Voltam mindhárom országban. Szörnyű érzés mikor azt mondják egy ország lakói, hogy "ezt és ezt a környéket kerüljem el"... (Nem azért mert pont oda akarnék menni, csupán az érzés, hogy az ország eredeti lakói nem szívesen fogadottak több helyen.) Ez Svédországban történt. A másik két ország viszont kifejezetten nagyszerű. Bár én Norvégiát előbbre sorolnám, mivel kül- és belpolitikájukat is igazán pozitívnak tartom. És a közeljövőben sem fogják ellepni a bevándorlók.
Elírtam egy részt.
"Az ország eredeti lakói nem szívesen fogadottak több helyen" helyett azt akartam írni, hogy az ország eredeti lakóiT nem szívesen fogadJÁK több helyen
Finnország: 16 000 menekült
Norvégia: 56 000 menekült
Svédország: 226 000 menekült
Finnországban elég sok néger van, elég ha Helsinkibe este kimész sétálni, tele van velük az utca. Ezeknek ráadásul csak az a "munkájuk", hogy kiszúrnak maguknak magányos nőket (főleg az elhízott, kevésbé szépeket, akik nem kellenek a finn pasiknak) és természetbeli ellenszolgáltatásért cserébe eltartatják magukat vele.
Én is találkoztam egy ilyen nővel, majdnem 50 éves volt már és a lakásán 2 ilyen huszonéves néger pasit is eltartott, meg aztán az ingyen lakáson kívül etette őket, legújabb mobiltelefon, meg ilyenek...
Finnország a legjobb. Nem engednek be akárkit, és náluk nem a menekültek és jogvédőik diktálnak. Ha valakinek nem tetszik valami, el lehet menni.
Norvégiában több a bevándorló, de ott is azért rövid pórázra vannak kötve, a megélhetési bevándorlókat ott sem tűrik el, ráadásul Norvégia nem EU-tag, így nyugodtan kirakhat akárkit az országból.
Svédország komplett katasztrófa. Az az ország a történelmi, kulturális és nyelvi öngyilkosság tökéletes példája. Az őslakosok érdekeit nem nézik, csak a bevándorlók számítanak, kapnak támogatást, lakásokat, és egyre több a No-Go Zóna Svédországban. Malmö konkrétan rosszabb hely, mint itthon Ózd, pedig az ottani bevándorlók csak kb 10-15%-ot tesznek ki Malmö lakosságából ha jól tudom.
Svédország lesz Európa első lezüllött, Pakisztán szerű, nem szekuláris muszlim országa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!