Volt már bármilyen személyes tapasztalatod a bevándorlókkal?
Amikor Szűrös Mátyás kihirdette sokan jöttek Romániából.
Leginkább ott élő magyarok.
Ismerek párat. Mind azonnal elkezdett dolgozni,képezni magát,családot alapított...stb.
Az egyikük épp a minap mondta,hogy Ő is bevándorló.
Érted ugye?
Reggelente többször láttam már őket. A vasútállomást keresték. Én kocsival járok melóba, csak a pirosnál szóltak oda és kérdezték meg, én meg csak mutattam merre menjenek.
Egyszer szombat vagy vasárnap viszont gyalog voltam, akkor is vasutat keresték. Mutattam merre találják az állomást és ennyi.
Érdekes egy angoljuk van.
10-es: De már elmúlt?
14-es: És mi a tapasztalatod?
Személyes tapasztalat: a keletinél sokakat segítettünk azzal, hogy töltöttük a telefonjukat (árammal).
Üzletünk van, kiraktunk egy hosszabbítót hagy töltsék.
Pár napja már befejeztük, mert gyakran annyian jöttek tölteni, hogy elállták már az utat a napi üzletmenetet zavarva (nem tudtunk miattuk árulni).
Nem voltak agresszívak, lehetőségekhez képest udvariasan viselkedtek, bár a köszönöm-ig csak 1-2 jutott el.
Tőlem száz méterre több tucat bevándorló már órák óta hangosan randalírozik.
Dübörögtetik a zenének nevezett zörejüket, hangoskodnak, szemetelnek. Kivezényeltek egy rendőrautót, de a rendőr sem intézkedik.
Ja, ezek a bevándorlók Indiából érkeztek Magyarországra kb. 600 éve.
Azóta is várom, hogy integrálódjanak, eleddig hiába...
"Dübörögtetik a zenének nevezett zörejüket, hangoskodnak, szemetelnek."
Pont ezt csinálják nálunk is, a szemben lévő játszótéren. Bár ők echte magyarok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!