Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Elképzelhető, hogy az USA-ban...

Elképzelhető, hogy az USA-ban vagy Oroszországban bevezetik a Saria törvényt akár a jövőben?

Figyelt kérdés
Usa-ban a féktelen bevándorlás miatt,az oroszoknál meg a kaukázusi településeken egyre jobban gyarapodik a népesség
2015. aug. 17. 20:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
#10: nem tudom, irónikusan érted a kérdést, de igen éltem hosszabb-rövidebb időkre (jelenleg most nem vagyok ott). Nem tagadom, rengeteg a példa a sikeres integrálódásra, vannak ottani ismerőseim, akik muszlimok, négerek, stb. Hibátlanul beszélik a nyelvet, dolgoznak, sokan egyetemet is végeztek. És ők vannak többségben. Viszont vannak olyanok, akik a szegényes körülmények miatt (Igen, Svédországban is van szegénység, de közel sem olyan értékben, mint Magyarországon) agresszióba süllyednek, ellenségként kezdenek tekinteni eltartójukra, a svéd államra. Radikalizálódnak (nem kell rögtön ISIS terroristákat vizionálni), és valóban, sokan vetemednek erőszakos cselekedetekre. Mindenféle rasszizmus nélkül, de! : vannak kórházban, rendőrőrsökön ismerőseim, megmondták, hogy alig születik már fehér svéd gyermek, szinte 3/4 arányban születnek muszlim/néger gyermekek, a bűncselekmények jelentős százalékát is bevándorlók követik el. Az ottani kormány persze mélyen kussban van, tudják, hogy csődöt mondott az egész. De erről ők tehetnek!!! Nem kellett volna olyan bőkezűen osztogatni a lakást, a pénzeket ! De a média is elhallgat mindent, ami rasszista, bevándorlóellenes. Módszeresen manipulálják a fejeket .. Persze mostanra, egyre többen átlátnak ezen, hiszen kezd kiéleződni a feszültség. Kíváncsi leszek mi sül ki belőle, de nem akarok ott lenni, amikor történik majd ..
2015. aug. 19. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!