Egyetértetek vele, hogy Oroszország követendő példa?
Oroszországban elsők az oroszok és aztán jöhetnek a kisebbségek.
Olyat nem merne csinálni egy kisebbség sem , mint amit Magyarországon megengednek maguknak.
AKi nem fogadja el az orosz törvényeket,kultúrát ,azzal nem bánnak kesztyűs kézzel...
Emelett az orosz népség is egy összetartó,szívós népség,amely példaértékű
Egy pillanatig el ne hidd, hogy az a példás szigor azért van, hogy az oroszok előnyt élvezzenek. Az pusztán az egyszemélyes hatalom fenntartásának érdekeit szolgálja. (Ld. még ellenzéki politikusok és újságírok kormánypártiaknál magasabb halálozási aránya, biztosan véletlen) Biztos szórakoztató lenne, ha egyszer csak azon kapnád magad, hogy nem a többségi véleményen vagy.
Ezen kívül egy olyan ország volna a példakép, ahol nincs értéke az emberi életnek? Ahol olyan egészséges, összetartó és szívós a népség, hogy pl. ha egy nő sötétedés után kimegy az utcára, akkor garantált a nemi erőszak? (És ez csak egy példa volt.)
NEM!
Ne felejtsük el, hogy az Oroszország felépítésében hasonlít az Usa-ra. A Föderáció tagjai 21 köztársaság
9 határterület, 46 terület,2 szövetségi jelentőségű város,4 autonóm körzet, 1 autonóm terület.
Amúgy ha megnézitek a himnuszba is azt éneklik, hogy "Testvéri nemzetek megtörhetetlen szövetsége", úgyhogy szerintem jobban elismerik, hogy nem az oroszok az egyetlen nép az országba.
"Oroszországnak vannak olyan részei, ahol ha fennhangon hirdeted az orosz kultúrát, akkor a fejed elválasztásra kerül"
Ez Csecsenföldön volt, akiket az USA lázított fel az 1990-es években, mert tönkre akarta / akarja tenni Oroszországot.
Egyetértek.
"Nem teljesen világos, hogy miért jó az nekem, nemorosznak, hogy az oroszok a magukén kívül lesz*rnak minden nemzetet.
"
Azért, mert a mostani "szövetségeseink", az USA, a NATO és Izrael a világbéke legfőbb ellenségei, és akkor már inkább az oroszokat választom.
És ahogy látom nem vagyok egyedül.
"Ki ne szeretne egy autoriter, fasiszta államot a 21. században?"
Egy országot autoriter módon kell irányítani a mindenkori vezetőnek és nem úgy ahogy te gondolod.
A fasiszta szót dicséretnek veszem a hozzászólásodban,
abban az értelemben, hogy erősen a nemzeti érdekeket védi a nemzetközi rablókkal szemben.
Teljesen egyetértek veled. A mindenkori vezetőt nem szabad megkérdőjelezni, pláne nem külföldi multiknak és tolvajoknak, akik amúgyis cionisták. A mindenkori vezető ugyanis mindig a népet tartja szeme előtt, akármit is mondd a sok hülye állampolgár. Ha rajtam múlna már nem lenne az országban külföldi, multi pedig pláne nem. Falat húznék Magyarország határai mentén és egyből elé is állítanám azokat akik bűnösnek születtek, mert nem magyarok. Utána jönne az egész ellenzék. Akinek nem tetszik, oda állhatna melléjük. Csak úgy fellendülne a gazdaság, vezetőnk akármit megkaphatna, én meg ennék kavicsokat és innék saras vizet ha kell. Hadi állapotot is hirdetnék, hiszen akármikor megtámadhat minket a cionista háttérhatalom. Igazi kulturális értékeket teremtenék a militarista fiatalság számára. Csak gondolj bele, mindenhol büszke magyar huszárok! Akinek ez ellenére lenne, az pedig mehetne kényszermunkatáborba, ahol az éppen nem terhes nők, öregek, és nyugdíjasok tengetik hasztalan napjaikat.
Hiszek benne, hogy egyszer eljön ez a szép világ, és lovasaink Románia földjét tapossák majd karddal a kezükben, a fasizmust hirdetve határon túli bajtársainknak, akik ma még a demokrácia útvesztőjében bolyongnak, ahelyett hogy diadalmas és hatalmas vezérük tiszteletére hamut szórnának fejükre.
Én összefogdosnám az összes putyinszopót és feladnám őket neki dobozban!
De miután megtapasztalták a csodálatos Oroszországukat, egyet sem engednék vissza, akárhogy is könyörögnek érte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!